Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

Cok tesekkur edirik kizlar.Emin oldum artik kotu niyyetli oldugundan.Soyliycem hem kocama,hem kayinvalideme.Ne olcaksa olsun
kotu niyetli oldugundan boynunuzu hunharca operken degil, biz sapik diyince mi emin oldunuz :))))

senin yerin de kim olsa rahatsız olur tvler de duyuyoruz kayınbabası sarkıntılık yapar taciz eder hiç masum kızı gibi sevmek değil öyle iyi niyetli olsa yalnızken yapmaz uzak dur fazla gitme gelme berabermi yaşıyorsunuz eşine söyledinmi ay çok kötü bir durum bu nasıl bir zihniyet oğlunun karısı yuh artık valla baya sert tepki verin korkmayın hoşlanmıyorum bu hareketlerinden rahatsız oluyorum de susma sapık herif üstü çıplak sarılmalar boyundan öpmeler belden sarılmalar normal değil bunlar

Sapiklik..

Umarim konu fake-dir.
Bir insan 68 yaşindaki kayinpedere neden kendini elletmeye, opdurmeye izin versin ki.
Hem de bu kadar uzun sure.

ensest fantazin falan var sanırım sapık seni

ama hadi diyelim şu ettiğin yeminler doğru ve bu konu gerçek gerizekalı mısın kızım
madem sürekli yalnız sen niye gidiyosun o eve eşin yokken
hadi bulaşık yıkıyorsun haberin yok sarıldı boynunu nasıl öpebiliyor körpemsin diyormuş hadi s*ktirsin ordan

hadi bunlar gaflet anına denk geldi adam elledi seni kayınvalidem dönünce öpücük atıyor diyorsun bunda nasıl bi niyet bekledin de buraya sizce beni gerçekten seviyor mu diye yazıyorsun..

gerçekten bu talihsizlikleri yaşamış ve saf biri olduğunu varsayarak şunu söylüyorum aynısı tekrarlanırsa hazır mutfaktasın çek bıçağı daya s*kine.
bana kalırsa da bunu kocana anlat daha da oraya uğrama. (aylardır devam ettiğinden bahsetme adamı delirtme) kocana anlatmak için de gelmesini falan bekleme telefon et ağla zırla iyi niye sanıyordum boynumu öptü karnımi elledi çabuk gel falan de.

akşam akşam tövbe ya.

Şu okuduklarımın gerçek olduğuna asla inanmam eğer gerçekse de kayınpeder size fena yazıyor hiç böyle gelin kp ilişkisi duymadım yine söylüyorum gerçek olduğuna inanmadım iğrenç bir durum cünku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…