Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

2 yıldır mı yav he he . Anlaşıldı trol olduğun.

Yemezler güzelim yemezler yedirenleri bul sen bunca zamandır kim sesiz kalır böyle birşeye
Soyledim ya anlamiyordum.Son.haftalardaki gunlerde artik asiriya kacdi.O zaman anlamaya basladim artik.Ben bagirincada bana kizma kizim dedi.Yaslilik dedi yalniz kalinca insan sevindiyinden ne yapdigini bilmiyor kusme kimseyede soyleme deyince artik anlamaya calisiyorumki kotu niyyeti.Kocama diyecemde ama nasil soyleyecemi bilmiyorum.Ya neden hemen kotu ve ya yalan oldugunu dusunuyorsunuz?Haberlerde cikmiyormu peder gelinine tecavuz etdi gelin oldurdu falan.Azmi gorduk oyle haberler?Ben simdi toparlanib soylemessem bana kimse fikir vermese siradaki haberlerden biri olamazmi?ben bu durumu engellemek istiyorum onun icin yardim istedim.

bu kadar kötü imlayla fake olunmaz diyelim diye mi bu yazı? gözlerimiz kanadı be. ben inanmıyorum size
Peki siz soyleyin neden boyle bir konuda yalan soyleyeyimki?Allahdan hicmi korkum yokki benim?Basima gelenleri yazdim iste,bir yardim istedik.Kimseden para pul,ve ya baska bir sey istemedimki sadece yardim istedim o kadar.

Peki siz soyleyin neden boyle bir konuda yalan soyleyeyimki?Allahdan hicmi korkum yokki benim?Basima gelenleri yazdim iste,bir yardim istedik.Kimseden para pul,ve ya baska bir sey istemedimki sadece yardim istedim o kadar.

benim çocuk esirgeme kurumunda kalan bı arkadaşım vardı. ne zaman yalan söylese annesinin üzerine yemin ederdi. annem ölsün ki, Allah annemin belasını versin ki vs gibi...

ayrıca niye yapmayasınız ki? sonuçta sahte ihbarın gerçek ihbardan fazla yapıldığı bı ülkede yaşıyoruz.

gerçekse de kayınpederiniz benimle birlikte oldu dese nasıl kanıtlayacaksiniz? madem gerçek ses kaydı görüntü kaydi vs alın. yalnızken de gitmeyin. ben eşim olmadan ailesinin evine gitmiyorum. ne üstüme azem

Nerde yazdın 2 ayda olduğunu. Türkçen çok güzel ya ben anlamamışım. Evliysen ve bir kpederin varsa iftira günahtır aklında bulunsun.
Allah belami versin eger yalan soyluyorumsa.Ne yapdiysa onu yazdim onun icin yardim istedim ya.Benim babam hic beni boynumdan opmedi.Bunlari artik bana yapinca bir qarip oldum.Cok kotu hiss ediyorum size yazdim ya.Ya yardim edin yada sen fakesin yalan diyosun deyilde kimsenin hakkina girneyin lutfen.Allah rizasi icin.Bende gunah nedir bilirim.O yuzden kimsenin gunahina girmek bile istemem.2 yildir evliyim ben.

Madem böyle bir durum var telefonun kamerasını aç koy bir yere gizli çekim yap göster herkese böyle saçmalık olmaz bıraz aklınizi kullanın iş başka yere gider sesini cikarazmsin o anda biri yanlış anlar işler çok büyük yol yakınken durumu bir şekilde izah et

Ay tobe yarabbim kayinpeder oyle.opermi insani benim kayinpederimde kizimsim der ama.ole.sarilip opmez yani resmen asiliyor asiliyor size yanliz kalmayin bence korkunc bi durum

Soyleyin kendisine baba yapma boyle.rahatsiz oluyorum boyle yapmaya devam edersen esime kayinvalideme soyliycem deyin

Video kaydı yap bi şkilde eşin ve kayınvalide ne göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…