- 3 Ağustos 2019
- 13
- 27
- 3
- Konu Sahibi Zeliha_yilmaz
Merhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum