kayınpederin bizle yaşaması

kızı annesinde kızını çok seviyorum.babası görüşme günlerinde alıyor.kaliteli zaman geçiriyoruz.ama ailesi durmuyor

Siz niye evlendiniz bu adamla? Nereden tutsan elinde kalıyor.

Aynı benim ex kv..O evin sahiplenilmesini çok iyi bilirim. Eş yanınızda durmuyorsa yolun sonu boşanmaya çıkıyor maalesef. Koca kadınsınız, çalışıyorsunuz, babanıza ihtiyacınız yok.

Aynı benim ex kv..O evin sahiplenilmesini çok iyi bilirim. Eş yanınızda durmuyorsa yolun sonu boşanmaya çıkıyor maalesef. Koca kadınsınız, çalışıyorsunuz, babanıza ihtiyacınız yok.
ben evden ayrılmaya niyetliyim yeterki millet bana yüklenmesin ...sakinlikle ayrılayım

Otursun o zaman babasıyla.
Gezmesin fik fik,takılmasın arkadaşları ile akşamlari.
Ne saçma sey bu.
Yerinizde olsam akşamları çıkma babanla otur yoksa ben gidiyorum der resti çekerdim.
Hala akıllanmıyor birde üstüne annesini getiriyorsa pılımı pırtımı toplar giderdim,isterse 5.kocam olsun.
Zaten kendi kendine yeten bir insanmışsınız önceden,boşverin aileniz de zamanla kabullenir ayrılırsanız.
Hayatınızı yakmayın,inanın değmez.

ben evden ayrılmaya niyetliyim yeterki millet bana yüklenmesin ...sakinlikle ayrılayım
Arkanıza bakmayınca, kulağınızı kapatınca her şey sakin oluyor merak etmeyin, tamamen size bağlı. Yoksa en ufak bir şeyi büyütünce kendi kendiniz olayların içinde boğuluyorsunuz.

babasına o kadar hürmet ediyor adam evi sahipleniyor .her dediğine evet diyor.akşam evden cıktıgı anda kavga cıkarmaya niyetliyim.suratımı asar otururum .kavga gürültüden korkuyorum sindim aslında hele annesi gelecek ise gerçekten gitmek istiyorum .

daha önce ayrılmaya kalktım mahserin atlıları gibi birleşiyor ne yapıp edip kendilerini haklı cıkarıyorlar eşimde öfke problemi var işyerim özel gelir burda rezillik cıkarırı işten atılırım korkusu ile susuyorum

Tam olarak soracağım soru buydu.
sözde erkek kardeşleri bir kavgaya karışmışlar kayınvalidemin sıkıntılı bir süreç varmış kavga edilen aile ile husumet varmış hepsi bir evde kalacaklarmış.kayınvalidem de kızkardeşine kalmaya gitmiş .kayınpederimde kayınvalidemi bize getirmek istemediği için kendi kardeşime gidiyorum diyerek bize gelmiş.
ayrıca kayınpederimin ayrı yazlık tarzında bir evleri daha var

Neden evlendiniz? Ona karışma buna karışma adamın 2.evliliği size maddi manevi bir katkısı yok. Kayınaile ile yaşa ya da mıç mıç git. Akşam evde uyuyorum deyince eviniz ayrı olmuyor sonucta sürekli berabersiniz. Benim tarzım değil siz nasıl kabul ettniz ben anlamıyorum .

Sinmeyin ne kaybedersiniz ki.
Ailesinden kopamadıysa gitsin onlarla yaşasın eşiniz. Yada göbek bağını kesip kendi eşiyle ailesiyle ilgilensin.

Polis var? Uzaklaştırma kararı diye bir şey var?
Mahkeme diye bir şey var?

Adam öfkeliyse yarın da öfkeli, 10 yıl sonra da öfkeli olacak.
Nereye kadar susup ezik gibi o evde yaşayacaksınız?

Bu bahanelere siz kendinizi inandırabiliyorsanız sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…