kayınpederin bizle yaşaması

Eşiniz bencil biri bence çok belli babasını eve getiriyorsa her akşam dışarı çıkmasın bir zahmet ayrıca kadının kardeşleri kaç kişi ki bu adama evde yer kalmıyor bariz sizi rahatsız etmek istiyorlar amaçları sizi kendi evlerine çekmek. Bir de eşiniz babasıyla iş yapabilir ama sizde eşi olarak kazancını bilmeniz gerek bana kalırsa tavrınızı koymanız yoksa bu insanlar sizi pasif gördükçe daha çok azıtacaklar belli. Bir de babanız çok gelenekciyse gelsin o otursun dünürüyle tövbe ya kızının huzurundan daha mı önemli

ne münasebet pardon da ne kadar kabullenmişsiniz
adamın babası gelecek arkadaşlarıyla dışarı çıkacak o yüzden siz arkadaşınızın hazırlığına gidemeyeceksiniz
bir hösttt diyin eşinize ve gidin kesinlikle

ve gerçekten sakın çocuk yapmayın

boşanmış bir çocuğu olan adamla evlilik resmen kendini ateşe atmak. başından hata yapmışsın yani. burda hoş çocuk ve eski eşle ilgili sorun yok ama o kadın Allahbilir neler yaşamış da boşanmış diye düşünmeliydin. Çocuk kimdeyse o haklıdır çünkü. tek başına çocuğu büyütmek durumda kalan anne ya da baba canına tak etmiştir de gitmiştir işte.
eşine sert bir dille söyle. otur babanla ilgilen de. başkada yapacak birşey yok.

Bu arada konu sahibinin degisik tutarsizliklari var. Zaten pek de deger gormuyor. Acaba sizin de 2. evliliginiz ve elalem ne der korkusundan mi ayrilamiyorsunuz?
ilk evliliğim ihanetten bitti benim çok acı çektim
çok yalnız kaldım

kadın kızını da alıp koşarak uzaklaşmış işte. o nedenle o konuya değinmemiş. mesela benim çocuklarımın babası evlense bizden yana hiç sıkıntı yaşamaz. ne onla muhatap oluyorum ne çocuklarımı muhatap ediyorum. ben de koşarak uzaklaşanlardanım.

Evlilik bu değil,böyle bir adam ve aileyle evleneceginize anneniz babanızla otursaydınız keşke.
Gelirini ne kadar kazandığını bilmediğiniz sizi bunun dışında bırakan insanların fıtratı az çok bellidir sizi ne niyetle "gelin" aldıkları alenen ortada değil mi?
Kocam dediğiniz adaminda zihniyeti onlardan farklı değil.

Ilk gelinin başını yemişler sıra sana gelmiş.Kocam gezecek ben de evde oturup onun babasının başını bekleyeceğim naşşş derim.Madem her aksam arkadaslarıyla olacaktı neden evlendiniz ki sadece seks dürtülerini karsılamak icin mi ? Daha kendi ekonomik özgürĺüğünü eline alamamış biriyle ne kadar gider.

Bu konunun aynisini okuduguma eminim ama konu adi aklimda yok. Muhtemelen size yapma etme tavsiyeleri verildi siz bile bile evlendiniz simdi yeni uyelik aldiniz. Bu arada esinizin ilk esinden neden bosandigi belli.

Bu arada konu sahibinin degisik tutarsizliklari var. Zaten pek de deger gormuyor. Acaba sizin de 2. evliliginiz ve elalem ne der korkusundan mi ayrilamiyorsunuz?

Eki Görüntüle 3312308
Eki Görüntüle 3312310
Adam daha önce aldatmış, adamın kızıyla kuzen sıfatıyla tanıştırılmış, adam konu sahibiyle sevgiliyken sürekli eski eşini takip edip yazıyormuş. Bence kv ve kp’den daha büyük sorunları var haberi yok, sanırım ikinci evlilik diye katlanıyor.

Kendinizle zorunuz mu var bastan neden kayinpederi kabul ettiniz kaynananizla ayni yatakta yatmiyorlar mi nasil sigisamadi eve? Hadi kabul ettiniz esiniz gezip tozucak babasiyla siz oturcaksiniz oldu baska? Her aksam arkadaslariyla geziyor galiba esiniz sizi isi gorulsun diye almis sanki. Boyle bir evliligi nasil kabul ediyorsunuz anlamiyorum anlamayida istemiyorum.

bence bazı ınsanlar evlenmemelı eşiniz bunlardan

Sizi bu ilişkide tutan ne anlamadım . Bu kadar bencil kendini düşünen bir adamın yanında. Kimsenin babasıyla gece gunduz yanlız kalmak istemezdim
Aslında bu şehirde yalnızım ailem istemedi bu evliliği .ailem bekarken de asla yanımda olmadı hayatta hep tek mücadele ettim .şimdide gelenekselci babam bencil kendini düşünen sadece konuşacak asla sahip cıkıp yanımda durmaz babasıdır gelecek tabi der.
aslında hani bir gün bile bakmadı kayınpederine cıktı gitti demesinler diye utancımdan dayanıyorum

Bu leş tipleri cok aradiniz mi? Yazdiklarinizdan duzgun biri oldugunuz anlasiliyor. Lutfen hayatinizi bu tiplerle rezil etmeyin. Ben olsam eve geldikleri anda direkt gider isime yakin bir otelde kalmaya baslarim.
bir kaç gün sabredip evi terketmeyi düşünüyorum.bu insanlar yaşlanıncada başımda olacak gelecek asla görmüyorum sindirilmiş bir vaziyetde tek başıma kaldım.

Hanımın kardeşleri eve gelince kAyınpedere niye yer kalmamış ben onu anlamadım. Kadın kardeşlerini koynunda mı uyutuyor. Bunların yatak odası yatağı yok mu
o oturuşu evi sahiplenişi beni benden aldı .ben görüşmediğim için telefonlara dönmediğim için çareyi bu ylda buldular anladığım kadarıyla.
eşim asla tepkisiz ona göre bir kaç günlüğüne babası gelmiş ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…