kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

Şimdi Sorsan Onlara Çok Muhafazakar Ama Niyet Miyet Anlamam Ben Cümle Hiç Hoş Değil Düpedüz Ahlaksızlık!!

Onun her yeri muhafazakar olsa ne olur,patavatsızlık görgüsüzlük diz boyu. Benim babam gelin rahatsız olmasın diye odasının önünden geçip mutfağa bile geçmedi.

Benim kv de de emiştinizmi,emişin, emişiyorlar ay ne sinir bozucu geliyor bana çok itici oluyor. kadında erkekde olsa farketmez hiç sevmiyorum bu tarz konuşmaları. İnsanın memeden kesesi geliyor çocuğu:))

Olayda art niyet yok bence ama kullanilmamasi gereken cümleler var esinizeyuklenmeniz boşuna.olayi kayinvalidenize uygun bi dille anlatin o da eşini münasip bir lisanla uyarsin.adam senin rahatsız olduğunu bilmiyordur zannimca.hatasini söylemelisiniz ki bir dahayapmasin

olayı dini yöne niye bağlıyorsunuz ki şimdi patavassızlığın namazla niyazla ne alakası var.

sizin peder bence boş boğaz art niyet olmadığı kesin olsa bu kadar belli etmez zaten.

kibar bir dille uyarın baktınız devam ediyor bu sefer sert bir dille uyarırsınız.

Kotu niyetten degil, eskiler ve hususan köylü tarzindaki alt duzey kesim bu tur seyler soyluyor, seksist bir cagrisim degil onlarin lisanlarinda.

Bu cehaleti dine baglamak da senin cehaletin. Uslubun ahlakin dini olmaz. Olayin dinle bir alakasi yok.

Son düzenleme:
Vallahi okurken biran ben utandım ne yalan söyleyeyim. Ayıp etmiş. Kötü niyetle söylememiş ama kesinlikle ayıp etmiş..

Benim kv de de emiştinizmi,emişin, emişiyorlar ay ne sinir bozucu geliyor bana çok itici oluyor. kadında erkekde olsa farketmez hiç sevmiyorum bu tarz konuşmaları. İnsanın memeden kesesi geliyor çocuğu:))

Emistim emistin emisti ne bu kiz türkce dersinde hissettim kendimi ama cok haklisin iticiiiiiii

Emistim emistin emisti ne kiz bu kendimi turkce dersinde hissettim ama haklisin cok itiiciii

Ne kadar mide bulandırıcı okurken midem kalktı resmen. Abartmakta çok çok haklısın.

Dede aşmış kendini. Torun olunca tabular yıkılıyor nedense.
Çook büyük terbiyesizlik! Bence alttan alınacak şey değil. Erkekler de nedense babalarına tepki göstermek yerine eşlerinin kadınlık gururunu hiçe saymayı tercih ediyorlar. O anda baba ne diyosun sen diye bir sorması gerekirdi.

Empatiye bile gerek yok aslında eşiniz bir erkek olarak karısına bu sözü yakışık bulduysa başka birşey söylenmesine gerek yok.

Allahım benim bile olmayan çocuğu kesesim geldi sütten

Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu!

İnsanlar kavramları dillendirmeden önce zihinlerinde canlandırırlar.

Yani ben dil öğretimi çalışıyorum ve bu bilinen bir gerçek

Emistim emistin emisti bu ne yaaav cok haklisiniz emzirmeden sogur insan cokk iticcii

Kp çok tuhafmış.nerdeyse bana da memiş demediği kalmış.gerçi yakında onu da söyler.

Ayıp yahu hic soylencek soz mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

k. pederinizin uslübu hoş olmasa da,ben art niyet olduğuna inanmıyorum.onu söylerken,o organın cinsellik ve cazibe organı olduğunu kasdederek değil,doyuran tarafını düşünerek konuştuğuna inanıyorum..hala birçok yerde emziğe yalancı meme deniyor...birde bu kadar dindar aile olarak şunuda bilmelisiniz ki kayınpederinizin size nikahı düşmez haramdır..haa edep kurallarına uyuyor mu hayır..en güzel k ayınvalidenize güzel bir üslupla söyleyin,o anlatır eşine..

Emistim emistin emisti bu ne yaaav cok haklisiniz emzirmeden sogur insan cokk iticcii

öncelikle bu yoruma bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm
kayınpedere gelince gerçekten çok tuhaf ve ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…