iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
yani bizde çocuğun emzirilmesi bile erkeklerin yanında konuşulmaz kaş göz ile anlatılır ki benim ailemde tek tesettürlü benim.bunun tesettürle ilgisi olmadığını biliyorum yanlış anlaşılmasın. küçük kaynımda(23 yaşında) hep "ooo emmiş memeleri yanakları kızarmış" der, eşimi daha önce uyardım ailesiyle konuşmasını bu muhabbetlerden çok rahatsız olduğumu söyledim. annesine söylemiş o da beni haklı bulmuş aslında kendiside aynı şekilde konuşur.fakat değişen bir şey yok.benim memeler gündemdeben söylersem ağır konuşurum kalp kırarım,susuyorum.aslında empati kurmaya çalışıyorum kötü niyetten söylemediklerini memeyi biberon gibi falan gördüklerini düşünmeye çalışıyorum,yine de çok utanıyorum, çok rahatsız oluyorum onlar meme dedikçe!
yani bizde çocuğun emzirilmesi bile erkeklerin yanında konuşulmaz kaş göz ile anlatılır ki benim ailemde tek tesettürlü benim.bunun tesettürle ilgisi olmadığını biliyorum yanlış anlaşılmasın. küçük kaynımda(23 yaşında) hep "ooo emmiş memeleri yanakları kızarmış" der, eşimi daha önce uyardım ailesiyle konuşmasını bu muhabbetlerden çok rahatsız olduğumu söyledim. annesine söylemiş o da beni haklı bulmuş aslında kendiside aynı şekilde konuşur.fakat değişen bir şey yok.benim memeler gündemdeben söylersem ağır konuşurum kalp kırarım,susuyorum.aslında empati kurmaya çalışıyorum kötü niyetten söylemediklerini memeyi biberon gibi falan gördüklerini düşünmeye çalışıyorum,yine de çok utanıyorum, çok rahatsız oluyorum onlar meme dedikçe!
Akıllarını memeyle bozmuşlar .
Aklıma tombul tombul memeler türküsü geldi akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?