- Konu Sahibi askiminaskiyim
-
yok , hayır kahvaltı masasında görümcem ben babama bakamam ama bana bakıp sana güveniyorum sen bakarsın demişti..Konu baslığınızı kayınpederimin emrivakileri yazmalıymışsınız.
Alenen emrivaki yapıyor, size sormadan kararlar alıyor. Tamam başınız sağolsun kötü günler geçirmişsiniz ama fazla değil mi bu kadarı?
Sizin odanıza hangi esyayı koyacağınizdan nerede yaşayacağınıza varana kadar kayınpederiniz karar veriyor.
Bilemedim yani bana fazla geldi. Sonuçta kızlarıda var onlarıda dahil etmeli bu planlarına. Sırayla kalabilir tüm çocuklarında. Ortak paydada buluşabilirsiniz.
Tamam kv niz vefat etmiş, hepiniz uzulmussunuz. Gelini olmanıza rağmen siz de aynı şekilde. Allah rahmet eylesin de, neden kv vefat etti diye siz kendi duzeninizi bozuyorsunuz? Ölenle ölünmez. Hem ortada degiller. Kp de hayatta. Bana mantıklı gelmedi açıkçası
29 yasındaki kıza niye siz bakmak zorunda olasınız ki çok saçma. onların aslında kendi düzenlerini bozmaması lazım. aynı evde olmaz bence yani bir hastalık olmadıkça(bakıma muhtaç)
Yoo alttan alta size mesaj veriyo. Arada sırada konuyu açıyor kulağınıza gitsin diye. Emrivaki yapıyor, bence kabul etmeyin. 29 yasindaki görümceye siz mi bakacaksınız?bu konu hep böyle kp im açıyor konuşuyor ertesi hafta başka bir konu.. ne birşey diyebiliyorum nede yapabiliyorum.
Böyle bir saçmalık olabilir mi? Görümce küçükte değil yani otursun babalı kızlı kendi evlerinde geçinsinler.. Niye sizin düzeninizi bozuyorlar anlamıyorum..
öyle dedi o gün masadayken. kp bana ettiği kötü bir laf söz yok ama benimde onları kırıp üzdüğüm yok ki.kendi babasına bakamam mı dedi şaşırdım doğrusu. eşinle güzelce konuş aranızı açmadan bence
geçen akşam o nu dedi işte ablan gelir sizde kalır ben giderim dedi..Yoo alttan alta size mesaj veriyo. Arada sırada konuyu açıyor kulağınıza gitsin diye. Emrivaki yapıyor, bence kabul etmeyin. 29 yasindaki görümceye siz mi bakacaksınız?
29 yasindaki kadin neden sizde kaliyor? Isi gücü yok mu gorumcenizin? Veya evlenmeye niyeti? Siz de kalmamali. Cocuk da değil yani 29 yasinda. Tolerans gostermeyingeçen akşam o nu dedi işte ablan gelir sizde kalır ben giderim dedi..
işi var çalışıyor,ben varken o pek bir iş yapmıyor. eskiden anne kızardı o na :) gelinim mutfakdan çıkmıyor yeter sen git gir mutfağa diye. şimdi o nu diyen yok. bize gelmek istediğini hissedebiliyorum. evde de iş yapmıyor pek. kp dediği gibi olsa ben ne diyebilirim ki ablan bizde kalmasın diyemem. hem benim mizacıma da uygun değil. kendi kendimi yer bitiririm ama diyemem29 yasindaki kadin neden sizde kaliyor? Isi gücü yok mu gorumcenizin? Veya evlenmeye niyeti? Siz de kalmamali. Cocuk da değil yani 29 yasinda. Tolerans gostermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?