kayınpederime rahatlık battı !

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Paylaşmak istedim.Evliliğimizin 3. yılı,bizi abisi tanıştırdı.Yani görücü usulü.Kayınpederim ise dedemin arkadaşı imiş sonradan öğrendik.85 Yaşında.Çok zeki,çok sağlıklı 5Tane de eltim var.Hepsi ev hanımı.Kayınvalidem yok.Peder diğer gelinleri ile anlaşamıyor.Aslında anlaşamayacak bir şey yok.Kışları gelinlerinin evinde kalıyor.Birtek ben tartışmadım pederle,hiç terbiyes,zlik yapmadım,üstelik yaşından ötürü onu sempatik bulup dedem yerine koydum.Meğer o beni bırak torunu kızı yerine koymayı gelin olarak bile almak istemiyormuş.Neden mi ?Yazayım.2 Gün önce eşime fısfıs bişeyler söylüyordu belliki dedikodumu yapıyordu.şaşırdım.Ben ona hiç saygısızlık etmedim neyimi söylüyor olabilir acaba diye merak ettim.Büyük ihtimal sigara içtiğimi söylüyordur diye düşündüm.Ama geçen senede söylemişti sigara içtiğimi ,uzun uzun dedikodumu yapıyordu.Dinlemeye çalıştım sadeceeşimin sesini duydum.Eşim ona sordu."Eflatun81 sana saygısızlık etti mi?Yemeğini vermedi mi?" Peder ise " Yook allah razı olsun memnunum bana saygılı" dedi .Eşim ise " o Halde baba ne yapacaksın eflatunun sigara içmesini ORASINI BURASINI "dedi.Sonra eşime sordum ısrarla sana ne dedi dedim.Eşime şöyle demiş "Ben eflatunu görse idim almazdım gelin olarak" yani beni oğluna yakıştırmıyor tip olarak.Oysaki ben 5 eltimden de iyi davranıyorum ona ,bu yüzden ben çalıştığım halde benim evimde kalıyor.Saygılı olmam yetmiyormuş bir de güzel olacakmışım..çok hayal kırıklığına uğradım.Oysaki ben onu dede olarak seviyordum ama artık kayınpederim.Bana sürekli sen kocamışsın yaşlı duruyorsun gibi laflar söylüyor.Sizce bu adama rahatlık batmamış mı?Ona saygı duymam yeterli değilmi ?Kimseye yaranamıyorsun .Ama ben ona allah rızası için bakıcam.Diğer eltimler onu köpek gibi azarlıyorlar tek ben susuyorum oda saygımdan

hey allahım ya sinirlerim bozuldu kyınbabanızın ne haddine sizin güzelliğiniz, ne insanlar var. bir de saygıda kusur etmiyormuşsunuz sizin evinizde kalıyor demekki gerçekten iyilik yaramıyor siz de tavrınızı değiştirin ozaman tabi eşinizin desteğide olmalı sizin hakkınızda konuşmasına izin vermemeli bence....

eşim cevabını verdi işte" sana saygı duyması yeterli sanane tipinden " dedi.Ben artık ona çok resmi davranıyorum.Saygı duymaya devam ediyorum yaşından ötürü.hiç konuşmuyorum sadece yemeğini hazırlıyorum

Offf yaaa ne kadar üzücü bunlar. (( İnsanlar neden tip meselesine bu kadar takık anlamıyorum ki...
Sen bu kadar iyiysen sorun ne yani? Ne pis insanlar var şu dünyada. Allah ıslah etsin.
Bu durumu da çevremde yaşayan çok insan oldu. Sadece siz değilsiniz. İnsanlar böyle şeylerin
dedikodusunu malesef ki çok yapıyorlar. Beğenip beğenmediğini dile getirebilir ama kışkırtıcı tarzda yapılınca
hiç hoş olmuyor. Bence kayınpederinizle yüz yüze konuşup biraz çıkışmanız lazım... Yaptığınız iyilikler
nerde kaldı?

ben olsam o kayınpederden uzak dururm. çok çirkin birşey. bana göre çok edepsizce.

benim güzel olmam onu tatmin mi edecek ? ne bu hadsizlik.

o yakışıklı diye mi bakılıyor. ne sanıyor kendini... bence eşiniz ile konuşun ve dediği şeyin çirkin olduğunu nereye çekse oraya gideceğini söyleyin.

bencede rahatlık batmış adama...
yani insanda illa bi kusur arıyorlar..
şu çenelerini tutamıyorlar.
sanki kayınbabanla evlenmişsin.
sanane gelininin güzelliğinden
oğlun beğenmişmi beğenmiş.
sana saygısızlığını gördünmü yok..
ee daha başka ne istiyon be adam...
sen yemeğini önüne koyy.gerisinide boş koy tatlım.

diğerleriyle neden tartıştığı belli oldu demek onlara içinde bişiler soylemiş kocalarına :d
saygılı davrandım dedem gibi gördüm demeniz sizi sevmesi için yeterl ideğil herkesin bi kabul ediş şekli var siz ona uymamışsınız
olabilir bunlar kıstas değil ki.. ne saygıda kusur etmeyenler var sizin gibi ağzıyla kuş tutsa tutunamıyor kızcağızlar
sizi sevmek istiyorsa terbiyesizsenizde severdi...
üzülme sıkma canını madem senin için bunalrı dusunuyor sende daha seviyeli mesafeli ol bana neci ol... neticede hiç bir şeye mecburda değilsin
o dert yansın bi turlu sevemedi beni diye

Arkadaşım fiziksle olarak sağlıklıdır da bunamış..
Bir de ne gariptir ki bu yaşlarda kötü davranan kıymetli iyi davranan kötü oluyor.
Sabır zorluyorlar galiba..
Sende 85 yaşında adamın lafına ne takıyorsun ..?

Arkadaşım yanlış anlama ama eşinin ve ailesinin davranışları pek normal görünmüyor..
Ailedeki tüm erkekler kadınların fiziksel özelliklerine takılmış durumdalar.. Yani beyinlerden neler geçiyor Allahım saklasın ama ben olsam önce bunu düşünürdüm.. Adama rahatlık falan batmamış.. Sadece güzel kadın izlemek istiyor.. Eşinin abisi gibi..
Bilmiyorum ben olsam çok rahatsız olurdum sanırım..
Bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok sadece karşı tarafın tuhaf bakış açısı..
Allahım yardımcınız olsun inşallah,ben bu insanlarla bir araya gelmek dahi istemezdim..

Seni cok iyi anliyorum eflatun, ben bile annemin baz hareketlerine ve söylediklerine inanamiyorum, annemde 80 yasina yakin.
Sunu unutmaki, insanlar yaslandikca cocuk gibi oluyorlar. 85 yas ne demek? Cok ender insanlar 85 yasina kadar yasayabilirler. Sen onun yasliligina ver, bunamisligina ver. Ne mutlu sana, onu hic kirmamissin, yine büyüklük sende kalsin. Ben suna cok inanirim, iyilik yap iyilik gör bu hayatta. Yani her yaptigin iyilik, sana geri dönüyor.

bak benim dedem de yengemle kalıyordu yengem dünya iyisi bi kadın anneannem öleli çok olmuştu ve hep yengem baktı ona ama bi zaman geldi dedem yengemden nefret etti konusmadı onla kaç sene ölmesine yakın barışmıştı yaşlılarda oluyor böyle şeyler kazanan sen oluyorsun canım...

Vallahi bazı insanlar 100 yaşınada gelse nato mermer nato kafa o sana manevi anlamda birbirinizle hoş sohbetler yapmalısınız ve sana saygı duymalı sanki evli olan o seninle demek ki diğer eltilere neler yaptı ki onları bıktırdı ahlahsız demek üstüne üstelik evin huzurunuda bozuyorsa bakalım sen buna kaç gün tahamül göstereceksin anlayacağın akıl yaşta değil baştadır

Vallahi bazı insanlar 100 yaşınada gelse nato mermer nato kafa manevi anlamda birbirinizle hoş sohbetler yapmalısınız ve sana saygı duymalı sanki evli olan o seninle demek ki diğer eltilere neler yaptı ki onları bıktırdı ahlaksız demek üstüne üstelik evin huzurunuda bozuyorsa bakalım sen buna kaç gün tahamül göstereceksin anlayacağın akıl yaşta değil baştadır

bunamış galiba canım :26:sen de öyle düşün takma kafana
allah katında sevaba giriyorsun başka birşey düşünme
hasta yaşlı çocuk gibi olmuş artık de gül geç canım:89:

pardonda senin güzelliğinden eşinin babasına ne eşin beğenmiş evlenmiş seninle senin güzelliğinden ya da çirkinliğinden onun ne çıkarı ya da ne kaybı var ki onu anlamadım.

amann canıım ya boşver eşin cevabını vermiş zaten
yaşlılar böyle olur takma sen 85 yaşında adam boşver

Iyi kalpli biri olsa diger gelinlerlede anlasirdi bosver zaten gelmis 85 yasina bazen yaslilar cocuk gibi oluyor.85 yasindaki adam seni begense nolur begenmese ne densizligine ver

Bunamıştır o beya!
8o'lik adamcağızın kusuruna mı bakılır.

iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir sen mutlaka mükafatını alacaksn cnm takma kafaya boşwer bari seninki bunamış bnmkiler halen oğlllarına yakıştrmıyor eşim benden 9 yaş büyük olmasına rağmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…