hey allahım ya sinirlerim bozuldu kyınbabanızın ne haddine sizin güzelliğiniz, ne insanlar var. bir de saygıda kusur etmiyormuşsunuz sizin evinizde kalıyor demekki gerçekten iyilik yaramıyor siz de tavrınızı değiştirin ozaman tabi eşinizin desteğide olmalı sizin hakkınızda konuşmasına izin vermemeli bence....
Merhaba arkadaşlar.Paylaşmak istedim.Evliliğimizin 3. yılı,bizi abisi tanıştırdı.Yani görücü usulü.Kayınpederim ise dedemin arkadaşı imiş sonradan öğrendik.85 Yaşında.Çok zeki,çok sağlıklı 5Tane de eltim var.Hepsi ev hanımı.Kayınvalidem yok.Peder diğer gelinleri ile anlaşamıyor.Aslında anlaşamayacak bir şey yok.Kışları gelinlerinin evinde kalıyor.Birtek ben tartışmadım pederle,hiç terbiyes,zlik yapmadım,üstelik yaşından ötürü onu sempatik bulup dedem yerine koydum.Meğer o beni bırak torunu kızı yerine koymayı gelin olarak bile almak istemiyormuş.Neden mi ?Yazayım.2 Gün önce eşime fısfıs bişeyler söylüyordu belliki dedikodumu yapıyordu.şaşırdım.Ben ona hiç saygısızlık etmedim neyimi söylüyor olabilir acaba diye merak ettim.Büyük ihtimal sigara içtiğimi söylüyordur diye düşündüm.Ama geçen senede söylemişti sigara içtiğimi ,uzun uzun dedikodumu yapıyordu.Dinlemeye çalıştım sadeceeşimin sesini duydum.Eşim ona sordu."Eflatun81 sana saygısızlık etti mi?Yemeğini vermedi mi?" Peder ise " Yook allah razı olsun memnunum bana saygılı" dedi .Eşim ise " o Halde baba ne yapacaksın eflatunun sigara içmesini ORASINI BURASINI "dedi.Sonra eşime sordum ısrarla sana ne dedi dedim.Eşime şöyle demiş "Ben eflatunu görse idim almazdım gelin olarak" yani beni oğluna yakıştırmıyor tip olarak.Oysaki ben 5 eltimden de iyi davranıyorum ona ,bu yüzden ben çalıştığım halde benim evimde kalıyor.Saygılı olmam yetmiyormuş bir de güzel olacakmışım..çok hayal kırıklığına uğradım.Oysaki ben onu dede olarak seviyordum ama artık kayınpederim.Bana sürekli sen kocamışsın yaşlı duruyorsun gibi laflar söylüyor.Sizce bu adama rahatlık batmamış mı?Ona saygı duymam yeterli değilmi ?Kimseye yaranamıyorsun .Ama ben ona allah rızası için bakıcam.Diğer eltimler onu köpek gibi azarlıyorlar tek ben susuyorum oda saygımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?