Kayinpederim

Vermek zorunda değil ama üç beş birşey verse size ne bileyim bir ihtiyacınızı falan giderse gönlünüz olur. Torunlarını mutlu etse onlar dedem gelsin diye sevinirler daha. Aslında kendi için birşeyler yapmış olacak ama o üç beş kuruşun hesabını yapıyorsa kendi kaybediyor boşverin. Allah kimseye muhtaç da ettirmesini minnet de ettirmesin. En iyisi zor da olsa kendi yağınla kavrulmak.

Kusura bakmayin ama bende sizin gibi dusunen gelinleri anlamiyorum neden kayinpederinizden maddi bir beklenti icindesiniz?? Insanlar dunyaya cocuk getirdi diye bi omur tum kazancini onlara vermek zorunda degil. Kendi babanizinda parasinda gozunuz varmi?? Esinize uzuluyorsaniz sizde calisin ailenize destek olun. Adamcagiz on gun oglunun evine gelmis bi zahmet en iyi sekilde agirlayin...

Ay adam oglunun evine gelemeyecekmi yahu?Gelmek icin illa ki para mi vermesi lazim size?
Otelde kalsin o zaman..niye hep bir karsilik bekliyorsunuz ki ayip degil mi?
Benim rahmetli kayinpederim bizde kaldi tam 1 sene..esinden ayrilmisti biz birakmadik tek basina kalmasin dedik..ne oldu biryerimiz mi eksildi?Tam tersine ben mutlu olurdum o bizdeyken..
Dunya menfeat dunyasi olmus ne yazik..

Ufff napsın adam oğlunun evine geliyo evden hiç çıkmaz diyosunuz napsın yani gezintiye mi çıksın? Ayrıca size ne canım adamın parasından gönlünden geçerse verir ama vermek zorunda asla değil. Siz o çocukları yaparken de yüzbin borcu yaparken de kayınpederinize sormadınız. Sırf para vermiyor diye adama gıcık gitmişsiniz.

Zaten haksızlığı o en başından yapmış çocuklarına torunlarına ailesine ne çirkin laf parasın da gözü olmak !!@@@@@ benim kayinvalidem rahmetli oldu 40 kırkı çıktı bu adam hemen birini buldu evlendi 1 yıl geçti şimdi bosanyo ne paralar kaptrd kadına ve bir evini satmış parann yarısını kadına vermiş onun üzerine bi olay ckyo ailesinin yanına gidiyo boşanmalari bitti mal davası sürüyo ve cocuklrnn bu olaydan yeni haberi var 1 yıllık karısı idi daha altında neler varda özet geçtim bende bunu anlamyrm bize bunu yapan adam 1 yıldır tanıdığı kişiye neler yapmış pardon ama nerde dedelik babalık ???

ben sizi haklı buldum konu sahibesi..

burda yazılan 'ne var orası oğlunun evi tabi gelecek siz de hizmet edin bi zahmet' yorumları şaka gibi resmen..
orası oğlunun bekar evi değil bi aile evi gelin ve torunlar da var.

insan çok yakın olmadığı birinin evine giderken bile eli boş gitmez kaldı ki dede yani.. insan torununa bi çikolata bile alamaz mı üç beş kuruş harçlık verip sevindiremez mi bunlar öyle aman aman çok bi şey değil yani.

gelip giderken durumu olmasına rağmen bilet aldirmak da nedir yahu hiç parası olmasa lafı bile geçmezdi ama bu insanı kullanmak enayi yerine koymaktır..

çok sinirlendim hele ki çocuklarının rızkını tanımadığı bi kadına yedirmiş çocukların haberi yeni olmuş.

Ay bi tabak fazla koydunuz diye masaya, adamın maaşını hesaplıyorsunuz. Pes. Baba yahu o. Kazık kadar etmiş, evlendirmiş. O zamana kadar yedirdiği maaşlara sayın.

Evet hanımeliçiçeģi anlattiklrmn fazlası var eksiği yok zaten kayserililer cimrilikte üstlerine yok 1 tl nin heshesabn yaparlar ama benim arkdslrdan var kayinpederi kayinvalidesi olan kendi öz aileleri öyle davrnmydr bizde saygı da kusur yok hizmet full ya bi sor oğlum yapablcgm bişey varmi kayinvalide olsa yine kızım çocuklara bakym yada yemeği ben yapym der ama bunda oda yok benim eşim çok hasta suan vücudun da tek bir kıl desenz yok hepsi sıkıntı stres ben çalışym desem cocuklarm çok küçük iki çocuğu da Krese versem çalışmamn anlamı kalmicak en çok eşime üzülüyorum evlendgmzdn beri borç borç bazı arkadaşlar bilip bilmeden konuşyo eşim ilk mesleğe başlams hemen babasına pahalı bi araba Almis hala o altında suan 9 sene oldu neden sende yap bi babalık ben eşime de dedim onun malın da mülkünde gözümüz yok ama bari sana kredi çektirmsyd bi araba parası da faiz ödicez (

O bize Verse ydi biz aylık 2000 olarak her ay düzenli öderdik ama yazık değil mi yani şimdi sıfır araba gelir

Farklı ailelerde yetişmiş olabilirsiniz. Sizin babanız çok verici olabilir, kp olmayabilir yapacak birşey yok. Eski kafadır kadın çalışır erkeğe hizmet eder kafasıdır ne diyeceksiniz kalk süpürge yap mı?
Torunlarınızla ilgilenip seviyorsa yetmeli bence. Vermezse vermesin kp e güvenerek evlenmediniz herhalde?

Ekleme: Kayserili olduğunu sonradan gördüm. Çok yakın arkadaşımdan biliyorum bize karşı cimri değil evet ama üç kuruşun hesabını yapar evet bunu kendide ben böyleyim ne yapayım diye söyler.
Kabul edeceksin sabredip kafana takmayacaksın.

Haklsnz sanrm allah a havale ediyorum zaten artık eşi degistremems tırnağı ile yapmış başka kadın da kepçe ile yemiş bizim lafmzla düzelecek değil yaaa ..

madwm durumunuz yok borc yapmasaydınız. adamamı güvendiniz adama saygıyı para karsılıgımı gösterecksin .

Güldüm bu yoruma

Ben sizi hakli buldum ister istemez yani konunuz komsunuz gelecek olur evde o yani o kadar uzun kalinmamali bence 2-3 gun yeterli gitsin kendi evine

Valla bende 8 senelik evliyim hiç bişey görmedim kayınpederimden. İki tanede çocuğum var. Hiçte aklıma gelmedi neden yapmıyor sormuyor almıyor sormak. Aksine biz onlara giderken bişeyler alırız. Yemeğe kahvaltıya götürürüz

evde kp varken rahat edemezsiniz normal olarak
eşiniz arada bir alsın bir yerlere götürsün

Sevmek zorunda değiliz tabiki ama saygı duyulması gerek ama saygıda karşılıklı olmalı.
Kadının kpnin parasında gözü yokki niye öyle şeyler söylenmiş.
Kp en azından kendi biletini kendi alsın çok sıkılıyorsa gelsin 3-5 gün kalsın kadıncağız belliki ayıp olmasın diye adamı tek başına bırakamıyor. Bunalmanız gayet normal

Allah razı olsun güzel yorumlrnz için inanın kız indan çok sevdiğini biliyorum beni ve benim bizim parasında da gözümüz yok yemin ederim haksız yorumlar yapıldı evet ama onlar belki rahattr her konuda ama ne bileyim toplam 20 gün kalmış olacak evladın torunlrn bi oğlumun adını koyduk çeyrek dahi takmadı daha bahsdck çok şey varda dile gelmiyo millet hayret ediyo bize baba dediğinin bi ağırlığı olur bi sahiplenisi olur şaşırıp kalyrz diolar eşim den soguyorum inanın 20 gün azmı cami ye gitse arada gezip tozsa az buçuk öğrendi çevreyi oda yok neyse allah iyi etsin artık kendime oluyo olan üzülmcm artık

Senin sorunun ne anlaşılmıyor

Adamın gelmesimi
Size para yedirmemesimi?
Yedirmek zorundamı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…