• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinpederim beni gondiklemeye calisiyor

Nasıl insanlar yetiştiriyor sizi ya? Ailede mi bir sorun var yoksa siz sapkın karakterinizi gizleyip normal mi davranıyorsunuz?

Dalga gecmiyor.3-5 akilli toplanip akillarinca hadi kadinlar kulubunde konu acip goygoy yapalim derdindeler.
13-18 yas aktivitesi tam.
Kendi aralarinda guluyorlardir bir de bu 10 senelik bayat numaralara.Eglence anlayislari da bu iste bu vizyon sahibi genclerin :)
Birakin eglensinler bence.

Eğlenecek başka site bulsun terbiyesizler
Gondikleme ne bee ? ay sinirden gülme tutuyor :))

hahahahah

çok güldüm ya. konu sahibi yazık sana. buncaaacık şeylerle insanları kızdırarak eğlenmeye çalışıyorsun . :confused::confused::confused::confused:

arkadaslar kayinpederim yatalak hasta 80 yaslarinda ve ben bakiyorum allah kabul etsin inşalah hayir olsun diye
çişini kakasini ben yaptiriyorum hep cunku govdeden asagisi felcli
cisini yapsin diye pet siseye soktum malafatını işesin diye yataktan kalkmadan elime aldigimda kamaşönü kalktı
benim şalterler sonradan attı hani belaltı felçliydi bunun diye
sizce kayinpederim bana halleniyor olabilir mi ve sizce kocamdan boşanmalı mıyım
Sen sartelleri indir ve git bidaha buralara gelme yemezler yavrum biraz daha büyü insanlar burda akşama kadar kaç tane topik okuyor bunla ayırt edemeyecek mi sandın bence git yoksa sende yatalak olursun mazallah o kadar yorumdan sonra:KK71:

inşallah gelir başına şöyler şeylerde ne kadar iğrenç birşey olduğu anlarsın.resmem ahlaksızlık dılenıyor ahlaksızlık istıyor başına.inşallah dıyorum..

Back