• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinpederim beni gondiklemeye calisiyor

turbanliponcik58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
7
-1
1
27
arkadaslar kayinpederim yatalak hasta 80 yaslarinda ve ben bakiyorum allah kabul etsin inşalah hayir olsun diye
çişini kakasini ben yaptiriyorum hep cunku govdeden asagisi felcli
cisini yapsin diye pet siseye soktum malafatını işesin diye yataktan kalkmadan elime aldigimda kamaşönü kalktı
benim şalterler sonradan attı hani belaltı felçliydi bunun diye
sizce kayinpederim bana halleniyor olabilir mi ve sizce kocamdan boşanmalı mıyım

arkadaslar kayinpederim yatalak hasta 80 yaslarinda ve ben bakiyorum allah kabul etsin inşalah hayir olsun diye
cisini yapsin diye pet siseye soktum malafatını işesin diye yataktan kalkmadan elime aldigimda kamaşönü kalktı
sizce kayinpederim bana halleniyor olabilir mi ve sizce kocamdan boşanmalı mıyım
Buradan cikiyorsun. Bir taksiye atliyorsun. Dogru hastaneye gidiyorsun.

daha konunu okumadan başlık için yorum yapmaya geldim. gondikleme ne yaa :) şimdi konunu okuyorum :)

işin hukuki kısmından pek anlamam, yasal olmayabilir.
ama bu tür sapıklar ifşa edilmediği sürece bu forumda daha çok böyle konu açılır.
yönetim bununla alakalı bir çözüm yolu bulabilir diye düşünüyorum.

bi dakka ben şimdi ikinci bi şok. ilk önce nerelisiniz onu çok merak ettim. ikincisi felçlide olsa idrar çıkışı olurken o dediğiniz terim neydi bakıyım, hah kamaşönü kalkar, emin olmadan hemen yargılamayın bence. birde konunun şimdi eşinizle ne alakası var, sanki adam konuyu biliyor ve istismara göz yumuyor da boşanmayı düşünüyorsunuz. neyse... konuda feyk sanırım

Back