• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpedere hediyeler alındımı kızlar buyrun hediyelere..

şaka bi yana olsun kız inş. beğenirde güle güle kullanır.parasında değilim ben.nelere vermiozki
bi babanın gönlünü hoş etcem sonunda feda olsun değer bilir inş.

beğenir kuzucum beğenilmicek gibi diil benim bile içim gitti , güle güle kullansın ay ne düşünceli ne şeker gelinim varmış benim desin.
inşallah kıymet bilsinnhihoyyyt

beğenir kuzucum beğenilmicek gibi diil benim bile içim gitti , güle güle kullansın ay ne düşünceli ne şeker gelinim varmış benim desin.
inşallah kıymet bilsinnhihoyyyt

canım arkideşim çok saol:içelim:
inş hepimizin değeri bilinir.herkesin gönlüne göre olsun herşeya.s.

psiqucuğum hediyen çok güzelmiş tatlım kayınperin güle güle kullansın. pınarcığım sen ne almayı düşünüyorsun.

sonbaharcık benim kayınpeder kalemlere pek bi meraklı
üzerinde ismi yazan bir kalem olabiler , yada ne bilim ne önerirsiniz ilk hediye olarakdan ??
sen ne almayı düşünüyon

sonbaharcık benim kayınpeder kalemlere pek bi meraklı
üzerinde ismi yazan bir kalem olabiler , yada ne bilim ne önerirsiniz ilk hediye olarakdan ??
sen ne almayı düşünüyon

:(:( benim kayınpederim yok tatlım. göremedim maleesef:( olsaydı güzel bir hediye alırdım ama. düşünmedim hiç..

psiqo hediyen cok güzelmiş cnm a.s.
benim kayınpederim yok malesef cok olmuş vefat edeli yattıgı yer nur olsun inş
babamada parfüm alcam cok begendi bir koku vardı onu zemuszemus

canım babalar günü önümzdeki pazar değil soraki pazar:)
yani haziran 21
kız babalar günü haziran 14 değil mikafamçokkarıştı
bende pantolon alacağım,biz babalara soruyoruz ne ihityacınız var diye :utangac:
kızlar kendi babamada süveter alacağım.füme rengi ama bu mevsimde bulabilirmiyim ya:çok üzgünüm:

Biz anneler gününü ve babalar gününü birlestirdik...polo yakali gömlek almistik...anneler gününde ikisinin´de hediyesini verdik...babamiz anneyi kiskanmasin diye...naniknanik daha hediye yok yani...kaydirigubbakcemile3

kız babalar günü haziran 14 değil mikafamçokkarıştı
bende pantolon alacağım,biz babalara soruyoruz ne ihityacınız var diye :utangac:
kızlar kendi babamada süveter alacağım.füme rengi ama bu mevsimde bulabilirmiyim ya:çok üzgünüm:

kızzz 14 ü mü gerşekrten.ben 21 sanıom.öğrenin bakem iicene.ona göre gidecem ben:)

kızzz 14 ü mü gerşekrten.ben 21 sanıom.öğrenin bakem iicene.ona göre gidecem ben:)

ilahi psigo kaydirigubbakcemile3
haziranın ikinci haftası diye biliyorum hatta babam hatırlattı,bu hafta babalar günü diye :utangac:kaydirigubbakcemile3

ay çok pardon çok rezil oldum,haziranın üçüncü haftasıymış :utangac:-tatlicadiarzu-

:utangac:
neyse canım ben hediye almamıştım,daha iki hafta varmış kaydirigubbakcemile3:1hug:

canım sence bu mevsimde süveter bulabilirmiyim :jeyyar:

kız napcan bu mevsimde süveteri.biraz zor bulrsun gibime gelio.
ama arayan buluo herşeyi bilion:)

Back