Kayınbiraderinin cinsel organını kesip polise teslim etti

Hindistan da tecavuz neredeyse bir gelenek olduğu için, tecavuz etmeden yaşayamam ben gayrıii dedi ve astı kendini zaar

kadınlar yanında bıcak tasıycak taciz edenede aynı sekilde orasına saplıycak ama ceza vermesinler iste

Helal olsun kadına Hindistan da da kadınlara kıymet verilmiyor kanunlar savunmuyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum artık yaşanmasın böyle tecavüz vakaları yaaa

Helal olsun kadına Hindistan da da kadınlara kıymet verilmiyor kanunlar savunmuyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum artık yaşanmasın böyle tecavüz vakaları yaaa

Tahminimce Hindistan Türkiye den cok daha kötü. Orada zaten kadinin ceyiz yapma derdi var, bütün masraflari kadin karsilamak zorunda. Bu yüzden insanlar kizlari oldugunu anlayinca kürtaj oluyorlar. Fakirsen orada sana cehennem oluyor. Ceyizi az bulan damat tarafi sirf bu yüzden kadinlara iskence ediyor evlendikten sonra. Demem o ki hiiic bir kiymeti yok.

Yazık yaaa bu çağda insanlar ne haldeler bizler şanslıyız bile o zaman.... keşke elimizden birseyler gelse

Haberi yani olayı tasarlayanın hayal gücü müthiş yalnız. İntiharla beraber yağlar iyice eritildi. En az 10.000 tık alır.

Ne günlere kaldi insanlik. Bir kadini nasil bu raddeye getiriyorsunuz.kp müsvedesi. Vahsi adam kendi gibi vahsilessin istemis

Kadına ne olduğunu çok merak ediyorum ben esas.
Hindistan tecavüzün çok sık yaşandığı bir de üstüne kadının suçlandığı bir ülke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…