<div class="bbWrapper">okul sebebıyle kayınbabamlarda kalmaya baslıcam nısanlımın baskısı bırde maddı yetersızlıklerden herneyse çogu kişi bılır gorumcemle anlasamadıgımı neyse sımdı nısanlımın tarafı çogu konuda benı haklı buluyo neyse nısanlımın dayısının kızları ıle aram gayet ıyı bende bıtanesı ıel herseyı paylasıyodum oda agzıbosmus bende sınır oldugum için agzımı tutamadım soledımde soledım bugun gorumcemle kavga ettım sesımız acayıp yukseldı kayınbabamda ıcerı gırdı bana bagırdı çagırdı ben bıras anlatınca kızınıda haksız buldu bana kızmalarının tek sebebı benım buyuk olmam neymıs ben buyukmusum olgun davranmalıymısım gorumcem bendn 2 yas kuçuk ama bana çatır çatır saymasını bılıyo dedım bende yok neymıs nısanlımın dayısının kızı benden 6 yas kuçukmus ne ben onunla dedıkodu yapıyomusum kzı ıle ben dedıkodu degıl sadece dertlesmıstım hatam sukı çok ıyı tanımadan dertlesmemlı ıdım neyse kızları harıka bunların sımdı hungur hungur aglıyorum.... <br />
sız olsanız maddı yetersızlıklerde olsa buyuk sehırde bır eve yerlesır yada yurta okula gıderdınız yoksa duygussal davranmayıp evde bunlara 1 sene katlanıp bu arada gorumcem 1 ay sonra evlenıyo gıdecek evden okulunuza devam mı ederdınız<br />
nısanlımlada ayrılsaım var kızgınım ondan mı acaba neyse çok aptalım ıdare edıp yalakalık yapamadım sunlara dogrucu davutuzya basıma gelenlere bakın</div>