kayinannem ve gorumcem bebegim uyansin diye klakson caliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cavidancığım bak bu yola baş koyduysan emekli bir troll olarak sana söyleyeceklerim var. Ya şu an yaptığın gibi troll olduğunu belli edecek ve insanların bam teline çaktırmadan basacak konular seçeceksin ki bu seçenekte şüphe duysalar da asla emin olamazlar troll olduğuna. Ya da troll olduğunu belli etmeden, insanları ayıracak birbirlerine düşmesini sağlayacak konular seçeceksin. Sen yine hobi olarak komik ol, espri yap aralarda ama böyle giriş, gelişme ve sonuç komple geyikten ibaret olmasın ki kafalar karışsın. "niye dalga geçiyorsunuz yazım tarzım bu gayet ciddiyim" diye çemkirme hakkının olacağı bir ciddiyet alanı bırak kendine cavidan. Bırak ki bazıları "kusura bakma ya yanlış anladım ben" diye vicdan yapsın. Bir kısmı da "troll mü gerçek mi emin değilim ama gerçek diye düşünüp yorum yapayım" desin mesela. Gerçek bir troll kafa karıştırır cavidan. Sen aleni geyik yapmışsın. Yapmayın böyle, üzülüyorum. Ben emekli olmadan önce böyle değildi hiçbir şey ahahsjsj.

Bu ne yaa?
Tam bir geri......

Keşke kimse yazıp prim vermese şu akılsıza.
Aklı sıra eğleniyor, troll olduğunu sanıyor.
Trollük zeka istiyor cavidan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…