kayinannem ve gorumcem bebegim uyansin diye klakson caliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cavidan bi doguramadin cavidan

başlıktan bile anlaşılıyor kimin trolü bu kulübün trolü durup durup gelir eğlenir gider

Bu aralar dilime takıldı

Ah ellerim kırılaydı off bırakın kanasın da kanasın yine yangınlar yine ben bazen bana gelir gider seni dert etmeler yemekte yaparım salcayla göbekte atarım kalçayla çat çat çat

Ben ne okudum yaaa Kimin kayınanası buuu? Muhabbeti nedir ?
Bebeğimi uyutuyordum derken karnınızdaki bebek siz uyuyunca uyumuyor.
Birde korna sesiyle bebek düşmez.
Ağlama provası neydi bide yaaa.
Sabah sabah aklım karıştı.

Yeminle okurken kafam çok karıştı 2 ciye hamile sandım kayınannesiyle, görümce kişisi 1 ci çocuğu kaldırmaya çalısıyor dedim ama sonuç 13 haftalık bebek mişşş

“Cavidan gibi dertlenmek “ bu da benim özlü sözüm olsun Bdv’yi sulandırmak istemem ama acaba ben Cavidan gibi düşünsem nasıl bir hikaye yazardım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi .
Mesela bebeğinin cinsiyetini nasıl öğrenirdi Hamilelik kursuna gider miydi ? Doğumu nasıl olurdu ? Kesin suda doğururdu gibi sorular aklıma geliyor.

cavidan gelmis hos gelmis,, yanliz cavidan güncelle kenidini karnina kurdale baglayip esine hamileligini bildirmenin üzerinden epey vakit gecti…. dogsun artik su Kücük cavidan.
Bu arad iyiki kv ile küssün küs olmasan zelefonu nasil acardin acaba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…