kayinannem ve gorumcem bebegim uyansin diye klakson caliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orada 7 haftalık hamileymis yeni öğrenmiş 10 nisanda 16 gunde hemen 13 haftalık olmuş gorumce adi degismis uyelik adi da :) ama üslup aynı helal size kk hatunlari ben de herkes cavidani tanıyormuş diyordum
Kafalar pırıl pırıl dedikleri bu olsa gerek

Yaaaa , diğer konularını okuyunca üzüldüm güldüğüme . Acaba hasta olabilir mi bu üye . Ne bileyim gerçeklik algısında mı bir sorun var .
Yok kuzum o bir ekol o bir diva Cavidan ı tanımıyorsan yaptığı etiketlerden ,yazım hatalarından ve eror verdiği beyninden anlayabilirsin

Etiketler beni benden aldi, cok alakali olmuş içerikle
Sen bir de diğer konusundaki etiketleri gör ekşici midir incici midir nedir

Sahurda eğlence çok güldüm lateks marka eldivenlerimle henüz çıkmamış iPhone 13 pro max telefonumla yazıyorum

2020 Nisan dan beri büyütmüş. Ne çok güldüm gece gece ya

Cavidan sen nerdesin aylardır bakayım ortalıklarda yoksun... Seni sayıklayıp durduk hep

Canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına. Ama çok düşük kalorili beslenme, dikkat et yine de. Boşver kaynananı görümceni, Gökhanınla mutlu olmaya bak. Global pandemi döneminde gösterdiğin özen ayrıca takdire şayan. Arada bir gel maceralarını anlat iyi oluyor böyle :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…