- 18 Kasım 2020
- 20.530
- 49.563
- 548
- Konu Sahibi bilinclianne58
Kocasının bir tanesi çat çat çat
Konuyu okuyunca aklıma geldi de
Konuyu okuyunca aklıma geldi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka değil cavidoşŞaka mı ne bu
Orada 7 haftalık hamileymis yeni öğrenmiş 10 nisanda 16 gunde hemen 13 haftalık olmuş gorumce adi degismis uyelik adi da :) ama üslup aynı helal size kk hatunlari ben de herkes cavidani tanıyormuş diyordumingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com
Yok kuzum o bir ekol o bir diva Cavidan ı tanımıyorsan yaptığı etiketlerden ,yazım hatalarından ve eror verdiği beyninden anlayabilirsinYaaaa , diğer konularını okuyunca üzüldüm güldüğüme . Acaba hasta olabilir mi bu üye . Ne bileyim gerçeklik algısında mı bir sorun var .
Etiketler beni benden aldi, cok alakali olmuş içerikleYok kuzum o bir ekol o bir diva Cavidan ı tanımıyorsan yaptığı etiketlerden ,yazım hatalarından ve eror verdiği beyninden anlayabilirsin
Etiketler beni benden aldi, cok alakali olmuş içerikle
Sen bir de diğer konusundaki etiketleri gör ekşici midir incici midir nedirkizlar bugun basima gelenleri biliyorsunuz derdimi derin kuyu lara haykirmaktan helak oldum ama herseye sunger cekip az once esime sahur hazırlamaya kalktim
tek istedigim ailecek beraber yemek yemekti bebegim kocam ve ben yani
kalktim sahur elbiselerimi giydim ve kinoali sunny side up yaptim esime sonra cennetten çiçek mi topluyorum sarkisini acip tepsiyi yataga goturdum esim gozlerini acti bu ne dedi noluyor dedi sana sahur hazirladim askim dedim.
cavidan sen iyice delirdin kapat su muzigi dedi ben kirildim ama belli etmemeye calistim muzigi kapattim sonra yemege bakti bu ne dedi benimde salterlet atti tabi neye benziyor sunny side up iste dedim kinoa mi koydun sen omlete dedi ben tartisma baslayacagini anladigim icin karnimi tuttum hemen gokhan sancim basladi benimle tartisma artik dedim o hic umursamadi bu eve artik kinoa alma yeter çayı bile kinoali demliyorsun biktim dedi ben onu duymuyormus gibi yaptim telefonumu uzat cabuk annemi arayacağım suyum geldi sanirim dedim tartisma kapansin diye doguruyormus gibi yaptim cavidan daha 11. haftandasin ya dedi ben yatiyorum istahim kacti dedi sirtini dondu yatti ben suanda sırtını donmus bana size yaziyorum ne yapsam yaranamiyorum gorumcem aramizi bozdu iyice
Bak bida bulamassın cavidoşu gel vazgec su uyku isindenNeyse ben gidip uyuyun fake konu yüzüne uykusuz kalıcam
Sahurda eğlence çok güldüm lateks marka eldivenlerimle henüz çıkmamış iPhone 13 pro max telefonumla yazıyorumherkese merhabalar ben bilenleriniz vardir muhakak ama uzun suredir e bebegimin egitim hayati icin kisel gelisim yaptigim icin sosyol medya dotoksundaydim ama kiminle derdimi paylasayim bileemdim aklima yine herzamanki gibi hep sizler geldliniz.
ben 13 haftalik gebeyim ve ilk cocumu dunyaya getiirecegim esimle birbirimizi severek karşılıklı olarak evlendik ve kendisi kayinnannem ve gorumcem karşısında benim en buyuk destekcim.
Size bu sabah basimdan gecen olayi anlatmak istioyrun.
herzananki gibi 13 haftalik gebe oldugum icin ve golbal pandemi oldugu icin misafir kabul etmiyorum bunu herkes bilir ama kayinnanem bu sabah beni aradi konusmamiz aynen boyle geçti (kendisiyle küsüm ama belli etmemeye calistim telefonda)
-cavidan gunaydin kizim
+ Gunaydin annemmm sultanim nasilsin kimin kayinannesi bu?
-iyiyim kizim, malum sen gebe oldugun icin yemek yapamiosun ben size iftar icin yemek yapacayim 5 gibi getiririm
+ annecim hic gerek yok biz gokhanla diyetteyiz kinoali salata+ mevsim yesillikleri smoth i si yapacayim iftara birsey getirmene gerek yok gorusuruz kapatmaliyim misafirim var optum ellerinden canim benim
ben cok acik bir dille kizgin olmama ragmen duzgun konusarak yemek istemedimi soyledim.
Ama saat 5 oldugunda kapi caldi ben o sirada bebegimle aksamustu uykumu uyuyordum karnımi tutarak kalktim ve kapiyi actim kapi deliginden baktim kayinannemdi ses etmessen gider dedim bayagi caldi kapiyi bu seferde telefonla aradi. annecim uyuyordum bekle geliorum dedim ve tek kullanimlik lateks eldivenim ve koruyucu is elbiselerimi giyerek kapiyi actim kayinnannem birsuru yemekle gelmisti
Cavidan nerdesin kapıyi niye acmadin 27 dakikadir dedi anne cocugu uyutuyordum buyur dedim
sana yemek getirdim dayanaamdim dedi.
ben tam cevap verecektim ki disardan cok siddetli bir klakson sesi geldi ve bebegim tekme atti saat 5.30 gibiydi gorumcemin isten cikip eve gelme sati yani gorumcem cok yakin oturur bana
ne diyeceğimi bilemedim ve kapiyi oklava ile uzaktan kayinvalidemin ustune kapatip gokhan gelene kadar aglama provalari yaptim
esimin ailesiyle arasi bozulmasin diye gorumcemin bebeğim düşsün diye klakson çaldığını soylemek istemedim ondan dolayi esim geldiginde karnimi tutup aglayarak ve yumuşatarak bebegimin uyanmasi icin klakson çaldıklarını soyledim
Esim kuruntu yapiyorsun senin cocugunda handaninda yegeni dedi ama icim içimi kemirtiyor sizce esimden bosanmali miyim
2020 Nisan dan beri büyütmüş. Ne çok güldüm gece gece yaOrada 7 haftalık hamileymis yeni öğrenmiş 10 nisanda 16 gunde hemen 13 haftalık olmuş gorumce adi degismis uyelik adi da :) ama üslup aynı helal size kk hatunlari ben de herkes cavidani tanıyormuş diyordum
Kafalar pırıl pırıl dedikleri bu olsa gerek
Ben çok urkerim böylelerindensiz küstügunuz kisi ile böylemi konusuyorsunuz hahahha
ŞırdanCavidan, Handan, Gökhan... Az daha geliştir az daha.