- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi kadersizperilice58
-
Hamilelik evlilik için o kadar kucuksunuz ki...
Şirinlik yapmaya, nazlanmaya ne gerek var. Madem kaynana kisisine aliniyosun, ne diye sirinlik yapiyosun. Böyle biri olmaniz sadece sizi hırpalar. Bakin kaynana yine gozunu devirmis, es yine sesine uyanıp ne oldu dememiş. Olan size oluyor, bebeğinize de bişey olmaz azıcık ağladınız diye korkmayın
Konu gerçek mi bilmiyorum ama var böyle kadınlar. Bir tanesi arkadaşımdı, hamileliği öğrendiği günden itibaren, eğilmedi, ev işi yapmadı, eli ya belinde ya karnındaydı. Sürekli mızmızlaniyordu, ayrıcalık bekliyordu herkeste, ama ben hamileyim diye başlayan bir sürü cümle kullanıyordu.Ay bu konu gerçek olmasın n'olur... Böyle bir karakterin gerçek hayatta var olduğuna inanmak istemiyorum.
Neden bu kadar erken evlendiniz? 18 yaşında bu sorumluluk ağır değil mi? Siz daha annenize babaniza şımarıp nazlanacak yaştasınız, onun için boylesiniz bence.cok haklısınız ama bende mizacımdan dolayi olaylari buyutmeyi svmiyorum cozum olarak sirinlik yaparak tatli dil kullanarak olayi kapatmaya calisiyorum.... dedigin gibi sirin olmamayi ogrenmem gerekiyor yada nazli olmamayi.. daha guclu olmaliyim
Konu gerçek mi bilmiyorum ama var böyle kadınlar. Bir tanesi arkadaşımdı, hamileliği öğrendiği günden itibaren, eğilmedi, ev işi yapmadı, eli ya belinde ya karnındaydı. Sürekli mızmızlaniyordu, ayrıcalık bekliyordu herkeste, ama ben hamileyim diye başlayan bir sürü cümle kullanıyordu.
En son altı aylık hamileyken görüşme yi kestim çünkü dayanılacak gibi değildi tavırları.
Ben dayanamicam kendimi hava aldirmaya cikaricamKionalı çay yap bize konu sahibesi.
Kalk !
Eeee sonra n'oldu ?
O da ayrı bir mesele tabi.Benim kafamı karıştıran kayınanne kim burda yani kayınannekaynınız ve anneniz
sizin oralarda kayınvalideye kayınannemi deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?