- 24 Ekim 2019
- 1.388
- 7.594
- 158
- Konu Sahibi kadersizperilice58
-
Bunlar çok iyiymiş gerçekten deGözlerini belerten kayinanne,
Dosemelere adet olan kayinanne,
Göbeğe kurdele bağlayıp bebiş geliyor sürprizi,
Bir cavidan konusu daha vardı ama hatirlayamadim.
Haa bir de şey vardı, o konuyu da bu kişinin açtığını düşünüyorum. "Kp yatalak, çişini rahat yapsın diye adama şişe taktım, adam erekte oldu, bunlar bakayım diye beni mi kandırıyorlar"
Haa sey de var "kocamla gorumcem ben yokken kahkaha atarak konuşuyor, acaba aralarında bir şey mi var" bu iki konudaki mizah anlayışı da benziyor
Balkonda bebişini hava aldırmaya çıktığı zaman görmüşBen odada yokken gözlerini belerterek cıkcık yaptı demiş de. Odada yoksa gözlerini belerttiğini nasıl gormus.
Balkonda bebişini hava aldırmaya çıktığı zaman görmüş
Ha evet ama onun psikolojik sorunu var belli.Bunlar çok iyiymiş gerçekten de
Bir de henüz kendi çocuğu olamıyor diye eltisi ikinciye hamile kaldığı için kadına 'bizim çocuğumuz olmuyorken siz ikinciyi neden yaptınız' diye mesaj atan kadın vardı yakın zamanda.
Bir de zaten çocuğu vardı neyine yetmiyor da ikinciyi yaptı diyerek kendini savunmaya çalışıyordu . :/
Evet, sitenin mizah mudavimi bir bay arkadaşFake di mi
Bay değil bildiğin kadın. Mune açıkladıEvet, sitenin mizah mudavimi bir bay arkadaş
Bay değil bildiğin kadın. Mune açıkladı
Ay diğer konularını da gönderin okumak istiyorumBay değil bildiğin kadın. Mune açıkladı
Cavidan yazıp arat arkadasimAy diğer konularını da gönderin okumak istiyorum
Hehe tamamCavidan yazıp arat arkadasim
Evet en son konusunda mune söylemişti kadın olduğunuHadi canım. Ağzı bu kadar bozuk bir kadın mıymış bu bölüm bölüm konu açan kişi?
Yani cavidan gerçek cavidanmis öyle mi?
balkona cikmis karnindaki bebege hava aldirmaya diger odanin camida balkona aciliyomusBen odada yokken gözlerini belerterek cıkcık yaptı demiş de. Odada yoksa gözlerini belerttiğini nasıl gormus.
balkona cikmis karnindaki bebege hava aldirmaya diger odanin camida balkona aciliyomus
Ben iptal :)Bence de normal değilsiniz hamileliginize ve yasiniza veriyorum.
Adam uyandi neye agliyorsun dedi ne diyecektiniz sana guvenmedigim icin telefonuna aramalarini kaydeden program yüklemiştim annenle benden hic konusmamissin 13 dk! Sonrada benden kotu bahsetmissiniz mi diyecektiniz? Bir de duysun diye yuksek sesle aglamissiniz.. insallah bu durum hamileliktendir ne diyim.
Arama motorundan görümcem gerilla olabilirmi falan diye konu açmıştı yaz çıkıyorAy diğer konularını da gönderin okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?