Kayınana ve kayınbaba ile aynı evde oturmalı mı?

eskiciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
70
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda evleneceğim, fakat evleneceğim adamın ailesi beraber oturmayı teklif ediyor, ısrarcı değiller ama bizimde maddi durumumuz çok iyi olmayacak, acaba bir iki sene ev alana kadar beraber oturmalı mı? tavsiyelerinize önerilerinize açığım bu konuda...

ayrı evde oturduğunuzda maddi açıdan çok sıkışmayacaksanız hiç bulaşma
ayrı eve çık yani
ne kadar iyi olursa olsunlar aynı evde olunca yüz göz oluyosun
hakettiğin saygıyı göremiyorsun
ilerde pişman olursun tecrübeyle sabittir
benim evim ayrı ama eşim ameliyat olduğunda mecburiyetten 1 ay yanlarında kaldım o melek kaynanam cadı oldu hele o görümceler burnumdan getirdi
düşün 1 ayda bu hale geliyolar
benden söylemesi tatlım
herşey gönlünce olsun....

sağol canım, kimse tavsiye etmiyorda zaten.. kararsızım işte, dediğin gibi sadece bir olay yaşansa artık ne yapsa batar her iki tarafada.

Bence yapma ne kadar iyi olursa olsun insan yeri gelio aynı evin içinde kardeşiyle bile anlaşamıyor ama o kardeş yani şimdi kavga edersin 10dk sonra barışırsın kv kp ile bi ömür geçirceksin hiç girme bu işe derim.

Hakkınızda hayırlısı olsun

ben yaşamadım ama kesinlikle tavsiye etmem.4-5 günlüğüne gittiğimizde bile hep dışarıda gezmemize rağmen zor tahammül ediyorum.bunun adı düşmanlık değil.kendi annemlerle yaşıyayım mı desen onuda tavsiye etmezdim.çünkü annemin bi lafı var "ev, ev üstüne olmaz" diye.aynen öyle.iyilik kötülük meselesi değil.bi kavga ediceksin aman kimse duymasın.bi seviceksin eşini aman kimse duymasın.şakalaşamıcaksın kavga edemiceksin.2 yıl sonra o evden çıkarken aranızdaki bütün ilişki yıpranmış olabilir eşinle.eğer sizi çok düşünüğyorlarsa kısıtlı bir kira yardımı yapsınlar yeter.ya da onu da yapmasınlar.2 yumurta yiyerek doyun ama kendi evinizde başbaşa doyun.......

canım benim bak yeni evleneceksin ne eşya alınır ne düzenin olur.bence ayrı evin olsun, en azından kendi evinin hanımı olursun.aynı evde geçinemezsin,rahat giyinemezsin istediğini rahat yiyemezsin istediğin saatte kalkamazsın müzik dinlesen bile sorun olur.ne gerek var ki böyle şeyler yaşamaya ufacık bile olsa ayrı olsun derim.

Kira verecek durumunuzu varsa 1-2 sene kirada oturun yoksa eğer ben olsam evliliği ertelerdim evliliğimin ilk zamanlarını öyle başkasının evinde filan geçirmek çok saçma geliyor bana. Bir kere hiç bir özelin yok kullandığınız eşyalar bile sizin değil belki bir yatak odası alınır o kadar insan evli olduğunu eşini evini bile sahiplenemez ki böyle. Ayrıca yeni evli çiftlerin hatta yeni olsun olmasın çiftlerin birbirine ayıracakları özel anları alanları olmalı ama evde 3. ya da 4. bir kişi varken bunlar malesef gerektiği gibi olmaz. Gönül rahatlığıyla kavga bile edemez insan yahu aman sesim yükselmesin kayanana duyacak yok kayınpeder bir laf söyleyecek falan filan bu liste böyle uzar gider bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…