Kayınaile Final Part (inşallah) 😂

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
8.871
7.567
28
kızlar merhabaaa
en son konumdan sonra hesabımı kapatmıştım. 4-5 gün önce aktifleştirmek için mesaj attım ama süreç bugün tamamlandı ve hesabım tekrar aktif oldu.

Yorumları okudum da ilk merak edildn konuya cevap vereyim, hayır kimse konuyu görmedi esim zaten burada açtığım her konuyu bilir ama karşı taraftan kimse görmedi. Sadece ben sanırım bir süre durulup sakinleşmek istedim. hesabı dondurduğum dönem sanki içerisinden çıkamayacağım, beni boğan bir durumun içindeymiş gibi hisler yasiyordum. Yani sadece bu durumu bana anımsatan her ortamdan uzaklaşmak istedim.

Aynı gece söylemistim kv evinden ayrıldık. kp ile konusuyoruz hala arıyor soruyor sağ olsun. gerisi ile iletişimimiz yok.

Bir de üzerine esim gecen ay sonu yasadığımız sehre geri döndü ve ben tek kaldım. Onun psikolojisi de beni inanılmaz yıprattı. Beklediğimden daha güçsüzmüsüm. Cok uzun süre etkisinden çıkamayıp ilk geceymis gibi ağlayıp durdum son bi kaç gündür çok şükür o psikolojiden de kurtuldum sayılır. Hala özlüyor olsam da 2 ay nedir ki düsüncesi ile olumlama yapmaya calisiyorum

Bu arada 29 haftalığız ve her sey yolunda ve sağlıklı ilerliyor çok sükür. Önemli olan tek şey de bu zaten. Ben de eksikleri tamamlamakla, evi bebek için hazırlamakla meşgul ediyorum kendimi. Böyle böyle bitecek günler ve bebeğime kavusucam inşallah

Öyle geri gelmisken hiçbir sey olmamış gibi devam edeyim istemedim İnşallah her sey bugün olduğu gibi huzurla ilerler.

Önceki konu neydi ya kaçırmışım ben profilini goruntuleyemiyorumm

Önceki konu neydi ya kaçırmışım ben profilini goruntuleyemiyorumm
Ben de hatırlamıyorum konunuzu.
buyrun

eşin en azından annesi de olsa mesafe koymayı biliyor demek ki. Boşver bu mevzuları hiç takma kafana. İnsallah doğum zamanı ve sonrasında kv gelip seni rahatsız etmez..
Kendi ailen de suan yasadığın sehirde mi? Bir eşin dostun akraban varsa 2 ay kolay gecer

Sen üzme kendini amaçları da buymuş zaten belli ki. Lafa gelince de asla evlat ayırmam derler. Sen sadece bebeğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

evet kendi ailemin yanındayım su an. sağ olsunlar ilgileniyorlar, her an etrafımdalar. ama babam kv ile görüşmem taraftarı. bazen üstüme geliyor ama annem sağ olsun frenliyor onu da.
büyük ihtimalle doğumdan sonra gelirler ama benim o zaman bambaşka dertlerim olacağı için cok umursamayacağımı düsünüyorum. gelir görür giderler zaten. o da hakları ne diyeyim

Hoşgeldin ben de çok merak etmiştim önceki konunu takip ediyordum
İyi olmana çok sevindim bebeğini de sağlıkla kucağına aldıktan sonra geri kaalan her şey kendi işine baksın

Kaos yok peeeh. Neyse halletmene sevindim dert etme artık bir şeyleri az kaldı doğuma
sus kız olmasın kaos falan. gebeliğin basından beri yasamadığım duygusallığı son bir ayda yasadım. her seye ağlıyorum inşallah böyle ilerler her sey (paramızı da alaydık)

Ailenle kalıyorsan iyi en azından gelip kalır mı gibi derdin olmayacak

Hesabı dondurmak yerıne banlanmayo tercih ederim aklında bulunsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…