• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın valide ile anlaşamadık küçük ve ezilen gelin olarak merak ettiğim seyler var tecrubesı olanlara sorularım var:((

Evet😞 babam cok tutucuydu benı hem kendı ezdı hem abilerıme ezdırdı. annem engel olmaya benı korumays calısnca onumde doverdi aılede bu zorbalığı yasayınca ılk 3 yıl esımın aılesınden esımden gordugum zorbalıgı evlılıkte olan seyler olara adledıyordum. Sonradan bır aydınlanma yaşadım babam ne olduysa merhametını hatırlayıp esıme rest cekıp kızımı alırım dedı sonra duruldular ve Kazakistan işi cıktı ayrıldık

tahamammul edilecek insanlarsa, sana da kotuluk yapmayacaklarsa (iftira, ara bozma gibi), belki ayni sehirde ama uzak oturabilirsin..
Kazakistan da bıle bırkez arams duymamısım dıye esıme sıkayet etmıstı arıyorum acmıyor dıye suan zaten herseyı goze alıp konuşmuyorum asla numaramı degstırıp kurtuldum

Merhamet duygum cok yoğun sanırım. Kendıme acımıyorum galıba kucuk yasta evlenınce hep bır aıle ıle yasama duygusu agır basıyor belkı ondan kendı aılem alanya da orada hersey cok pahalı olmasa orayı tercıh ederdım belki bu sefer de eşim zıraat muhendısı oldugu ıcın işi orada yok😞
Kendinize ve çocuklarınıza acıyın. Içinize attığınız her sıkıntı size hastalık olarak döner Allah korusun. Çocuklarınıza annelik yapamaz hale gelirsiniz. Gencecik bir kadınsınız. Hayatınızı yaşayın. Kendinize değer verin. Bile isteye kabus gibi bir hayata dönmeyin sakın.

Evet😞 babam cok tutucuydu benı hem kendı ezdı hem abilerıme ezdırdı. annem engel olmaya benı korumays calısnca onumde doverdi aılede bu zorbalığı yasayınca ılk 3 yıl esımın aılesınden esımden gordugum zorbalıgı evlılıkte olan seyler olara adledıyordum. Sonradan bır aydınlanma yaşadım babam ne olduysa merhametını hatırlayıp esıme rest cekıp kızımı alırım dedı sonra duruldular ve Kazakistan işi cıktı ayrıldık
Yaw bu kadınlar ne çekiyorlar bu ülkede
4 kadından üçü hasarlı sanki
Babadan erkek kardeşten sonrada kocadan
Kadını koruyamıyoruz malesef
Siz ne ilksiniz nede son
Umarım şansınız bundan sonra açık olur

Kendinize ve çocuklarınıza acıyın. Içinize attığınız her sıkıntı size hastalık olarak döner Allah korusun. Çocuklarınıza annelik yapamaz hale gelirsiniz. Gencecik bir kadınsınız. Hayatınızı yaşayın. Kendinize değer verin. Bile isteye kabus gibi bir hayata dönmeyin sakın.
Çok teşekkür ederim değer verip yorum yazdıgınız ıcın o kadar cok sızınle aynı fıkırdw olan varki bende kararımı vermış oldum sayenızde. Baska bır sehırde aılemle ömrümü tamamlamak daha akıllıca 🙏

Rusça öğrenin Türkçe c1 sınavına girin sertifika alırsanız tercümanlık yapabilirsiniz. Kendi işiniz olur ve o dramdan kurtulursunuz orada üniversite bile okuyabilirsiniz

Hala bunu soruyorsanız demekki yeterince olgunlaşmamışsınız. Tabiki dönmeyin tabiki mutlu olamazsınız kayınvalide ile.

Back