- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
- Konu Sahibi birgaripgelin
Çocuk gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazakistan a iş ıcın gelmıstık sırf gerı o sehıre donmemek ıcın esyalarımı dagıttım suan tekrar o sehırde iş olma ihtımali var dıye boyle bır soru sorup fıkır almak ıstemiştimHangi ilkedesiniz dönmeyin.
Evet babam cok tutucuydu benı hem kendı ezdı hem abilerıme ezdırdı. annem engel olmaya benı korumays calısnca onumde doverdi aılede bu zorbalığı yasayınca ılk 3 yıl esımın aılesınden esımden gordugum zorbalıgı evlılıkte olan seyler olara adledıyordum. Sonradan bır aydınlanma yaşadım babam ne olduysa merhametını hatırlayıp esıme rest cekıp kızımı alırım dedı sonra duruldular ve Kazakistan işi cıktı ayrıldıkÇocuk gelin
Kazakistan da bıle bırkez arams duymamısım dıye esıme sıkayet etmıstı arıyorum acmıyor dıye suan zaten herseyı goze alıp konuşmuyorum asla numaramı degstırıp kurtuldumtahamammul edilecek insanlarsa, sana da kotuluk yapmayacaklarsa (iftira, ara bozma gibi), belki ayni sehirde ama uzak oturabilirsin..
Yapan yıne yapar degıl mi? Aynı sehırde olmaktan yıne ıstıfade etmeye calısır falnYeniden kv yanina donmeyin bu anlattiklariniz bu saatten sonra yeniden cekilmez.
Kendinize ve çocuklarınıza acıyın. Içinize attığınız her sıkıntı size hastalık olarak döner Allah korusun. Çocuklarınıza annelik yapamaz hale gelirsiniz. Gencecik bir kadınsınız. Hayatınızı yaşayın. Kendinize değer verin. Bile isteye kabus gibi bir hayata dönmeyin sakın.Merhamet duygum cok yoğun sanırım. Kendıme acımıyorum galıba kucuk yasta evlenınce hep bır aıle ıle yasama duygusu agır basıyor belkı ondan kendı aılem alanya da orada hersey cok pahalı olmasa orayı tercıh ederdım belki bu sefer de eşim zıraat muhendısı oldugu ıcın işi orada yok
Yaw bu kadınlar ne çekiyorlar bu ülkedeEvet babam cok tutucuydu benı hem kendı ezdı hem abilerıme ezdırdı. annem engel olmaya benı korumays calısnca onumde doverdi aılede bu zorbalığı yasayınca ılk 3 yıl esımın aılesınden esımden gordugum zorbalıgı evlılıkte olan seyler olara adledıyordum. Sonradan bır aydınlanma yaşadım babam ne olduysa merhametını hatırlayıp esıme rest cekıp kızımı alırım dedı sonra duruldular ve Kazakistan işi cıktı ayrıldık
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYaw bu kadınlar ne çekiyorlar bu ülkede
4 kadından üçü hasarlı sanki
Babadan erkek kardeşten sonrada kocadan
Kadını koruyamıyoruz malesef
Siz ne ilksiniz nede son
Umarım şansınız bundan sonra açık olur
Çok teşekkür ederim değer verip yorum yazdıgınız ıcın o kadar cok sızınle aynı fıkırdw olan varki bende kararımı vermış oldum sayenızde. Baska bır sehırde aılemle ömrümü tamamlamak daha akıllıcaKendinize ve çocuklarınıza acıyın. Içinize attığınız her sıkıntı size hastalık olarak döner Allah korusun. Çocuklarınıza annelik yapamaz hale gelirsiniz. Gencecik bir kadınsınız. Hayatınızı yaşayın. Kendinize değer verin. Bile isteye kabus gibi bir hayata dönmeyin sakın.
Herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim değer verip yorum yazdıgınız ıcın o kadar cok sızınle aynı fıkırdw olan varki bende kararımı vermış oldum sayenızde. Baska bır sehırde aılemle ömrümü tamamlamak daha akıllıca