Şuan alasını yaşıyorum ve çooook korkuyorum ne yapacağım ben canım çok yanıyor yarınlar beni öldürüyor artık düşünmek istemiyorum ama olmuyor camı açıp yeter diye bağırmak istiyorum hiç gücüm kalmadı nasıl dayanacağım benYokmu kaygı ile başı dertte olanlar kızlar
Pozitif düşünmeye çalışsan biraz kendini zorlasan canım olmuyor mu bugün bir söz verelim kendinize bugün ne olursa olsun negatif düşünmek yok diye her şeye olumlu bakalım yarın burda görüşelim bakalım nasıl bi durum olacak aynı şey kendim içinde geçerliŞuan alasını yaşıyorum ve çooook korkuyorum ne yapacağım ben canım çok yanıyor yarınlar beni öldürüyor artık düşünmek istemiyorum ama olmuyor camı açıp yeter diye bağırmak istiyorum hiç gücüm kalmadı nasıl dayanacağım ben
Ben de katılıyorumPozitif düşünmeye çalışsan biraz kendini zorlasan canım olmuyor mu bugün bir söz verelim kendinize bugün ne olursa olsun negatif düşünmek yok diye her şeye olumlu bakalım yarın burda görüşelim bakalım nasıl bi durum olacak aynı şey kendim içinde geçerli
Kendi kendimizi telkin etsek dediğin gibi güzel olucak boşuna kötü dusunuyorsun falan diye. Ama o anda akla gelmiyor malesef.Benim sıkıntım tam olarak değişmekle birlikte hep bi hastalık takıntısı kötü bir hastalığa yakalanmaktan çok büyük kaygı duyuyorum ailemde biri rahatsız olsa hemen en kötüyü buluyorum geçen hafta Kafayı yiyecektim annemin hastalığı bulunmuyordu doktorlar bir şeyin yok diyordu aklıma neler geldi bir bilsen ama sonra öyle mucizeler oldu ve hastalığı bulduk şükür şuan biraz kaygım azaldı diyebilirim
Aynen haklısın canım malasef olmuyor ama başaracazKendi kendimizi telkin etsek dediğin gibi güzel olucak boşuna kötü dusunuyorsun falan diye. Ama o anda akla gelmiyor malesef.
İnşallahAynen haklısın canım malasef olmuyor ama başaracaz
Brucella olmuş canım bilinen adıyla peynir hastalıği ilaç tedavisi başlandı 6 haftalık bir tedavi olacak şükür iyi biraz
İyi çok şükür olsunBrucella olmuş canım bilinen adıyla peynir hastalıği ilaç tedavisi başlandı 6 haftalık bir tedavi olacak şükür iyi biraz
Sizin baya sorun büyük o zamanKeşke dediğiniz kadar kolay olsa her insan başarır ozaman bunu.soylediklerinizde haklısın bütün hersey kafada bitiyor fakat beynimize o komutu veremediğimiz için başaramıyoruz başarsakzaten ilaca bile gerek kalmayacak.bende her sabah yoğun kaygı ve korkuyla uyanıyorum hiç bisey yapmak istemiyorum.hersey çok boş ve anlamsız geliyor sürekli uyuma isteği var bende de bu aralar hele nabzim yükseldi mi tamam diyorum kesin öleceğim ya da biri beni boğuyor.bazen diyorum herhalde deliriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?