Kaygılarım

perseid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
498
4
96
merhaba meltem hanım,
benim bir panik atak geçmişim var. ilaç tedavisi ile üstesinden geldim. 7 yıldır sorun yaşamıyorum. 2 yıllık evliyim. evlendikten sonra endometrosis sebebiyle bebek sahibi olamadım. tedavi görüyorum ancak 2 yıldır bir sonuca ulaşamadık. eşimi seviyorum, maddi sorun dışında bir problemimiz yok. daha önce çalışıyordum ancak işten ayrıldım. bebek sebebiyle tekrar işe başlayamadım. şu an tedaviyi erteledik iş bakıyorum ama işte bulamadım. maddi sorunlarda yaşıyoruz. evde atıl vaziyette olmak çok canımı sıkıyor. birde bebek sahibi olamamak... çok çocuk isteyen biri değildim. benim sıkıntım daha ziyade normal şartlarda olması gereken bir durumun olmama durumuna sıkılmam. çevremden bu konuda baskı yapanda yok. bunaldığımı hissediyorum.

gece yatınca bebeğim olmadığı için eşimden boşandığımı-ki eşim bebeğin önemli olmadığını söyler- tek başıma bi hayat kurduğumu falan düşünüp ağlarım.

tüm bunları düşününce bir dr gidip gitmeme konusunda kararsızım. çok bunaldığım için gitmek istiyorum özellkle geçmişteki panik atak rahatsızlığımdan dolayı.tekrar etmesini istemiyorum ama bir yandan da her sıkıntıda böyle zayıf olmayı yediremiyorum kendime .güçlü olmak istiyorum. sizin öneriniz ne olabilir acaba?

teşekkürler şimdiden

ayrıca geçmişteki panik atağımın sebebi yine babamdan kaynaklanıyordu.

Son düzenleme:
Musetta, yaşam hepimize kolaylık ve güzelliklerin yanısıra, zorluklar, sıkıntılar da verir. Yaşam becerisi bizlerin bu zolrukları, sıkıntıları nasıl işlediğimizdir. Siz yaşadığınız zorluklar neticesinde bu sıkıntıları olduklarından daha da önemseyerek hayatınızı zorlaştırıyorsunuz. Düşünmek çözüm üretebiliyorsak, doğru bir işlevdir. Çözüm üretemediğimiz düşünce işlevleri zaman içinde bize zarar verir. Hele de bu düşünce işlevi olumsuz kurgulara yöneliyorsa, takıntısallığımız yükselmiş demektir. Bu durumda ya bu düşüncelerden kendiniz vazgeçeceksiniz, ya da bir uzmana başvurarak bu konuda destek alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…