Kaygı, İç sıkıntısı

Haklısınız ben hiç doktor kontrolünde tedavi bulmaya çalışmadım aslında birkere yeltendim ve sadece terapi gördüm. Peki okb’yi araştırmadım ben ama sizde nasıl etkiler oluyor ?
Okbnin de çeşitleri oluyor sanırım. Bendeki etkisi istemediğim düşüncelerin sürekli aklıma gelmesi ve o düşüncelerden korkmak ve kurtulmak, bir daha o konuyu düşünmemek isterken aklıma daha çok yapışması gibi diyebilirim. Doktora gitmeden önce gerçekten çok daha kötüydüm, normal yaşantımı etkileyecek seviyeye yaklaşmıştı artık. Doktora gittikten sonra zamanla bir ölçüde kontrol etmeyi öğrendim. Tedavi sürecim hala devam ediyor.

Çok sevindim canım senin adına, unutmuşum yatmadan önce meditasyon yapıyorum ben bu da iyi geliyor, mutlu olmana çok sevindim, olmalısın da zaten, bak evet kötü hissediyorsun ama aynı zamanda insanı bilinçlendiren ve hayatı daha dolu dolu yaşamanı sağlayan bir şey bu :) Çünkü sağlığın değerini öyle bir anlıyorsun ki 😇 atlattıktan sonra daha bir güçleniyorsun, eminim senin de öyle olacak o enerjiyi ben buradan bile aldım. Güveniyorum vallahi sana, sonucundan haberdar etmeyi unutma 😘🥰😍
Çok teşekkür ederim sizde çok tatlısınız 🥰 Güçlü olup hepimiz atlatırız bunu inşallah muhakkak güncellerim burdan sizde bilgilendirin olurmu ilerlemelerinizi 🙏🏻 Sağlıcakla kalın inşallah 🌸

Okbnin de çeşitleri oluyor sanırım. Bendeki etkisi istemediğim düşüncelerin sürekli aklıma gelmesi ve o düşüncelerden korkmak ve kurtulmak, bir daha o konuyu düşünmemek isterken aklıma daha çok yapışması gibi diyebilirim. Doktora gitmeden önce gerçekten çok daha kötüydüm, normal yaşantımı etkileyecek seviyeye yaklaşmıştı artık. Doktora gittikten sonra zamanla bir ölçüde kontrol etmeyi öğrendim. Tedavi sürecim hala devam ediyor.
Dilerim tamamen bitmesiyle sonuçlanır tedaviniz. Güçlü kalın sağlıcakla kalın inşallah 🙏🏻

X