• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaygi bozuklugu

kirazrengi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
14
9
1
35
Asiri derecede kaygi bozuklugum var.kuskuyla yadiyorum hep.hayatim zehir oldu.nasil basedicem.bu durumu yasayanlar ve atlatanlar sizleri bekliyorum.

Mesela en basiti utuyu fiste mi biraktim acaba evden cikarken.sadece bu degil.bi sey soyledim acaba o kisi duydu mu.biliyoda bilmezlikten mi geliyo gibi.boyle kuruyorum kafamda.uyku duzenim bile yok.

Merhaba işte o benim:) kaygı bozukluğu zor bir hastalık. Ben de sizin gibiydim. Bir psikiyatriste gittim. Yaklasık 1 yıl ilaç tedavisi gördüm. Ardından kendi lendime ilacın dozunu azaltarak bıraktım. İlaç halk arasında mutluluk hapı olarak da bilinir. İlacı aldığım dönemlerde çok mutlu ve kaygısız oluyordum. Şimdi kaygılarım nüksedecek gibi olduğunda o kaygısız zamanları düşünüyorum. Her şey olacağa varır sakin ol diye kendimi telkin ediyorum ve en önemlisi ütüyü ocağı defalarca kontrol etmiyorum. Çünkü o kontrol manyaklığına 1 kez başladım mı devamı geliyor.

Cevap yazdiginiz icin tsk ederim.her seyi kafaya takmaktan istahim gidiyo zayifloyorum antidepresan verdi dr ama kullamadim.cunku cocugum olmuyor.ne yapicam bilmiyorum

çocuğunuzun olmamasının biyolojik bir nedeni ortaya kondu mu? Antidepresanla çocuk olmasının bir bağlantısı yok diye biliyorum.

Evet yasim 28 fsh yuksekligim var.zor bi durum.antideprasani gebelik dusunenlere tavsiye etmiyo doktorlar.

Bu hastalık nasıl bir şey bu aralar bende de var sanırım sabaha kadar düşünüyorum kendi kendime uyku desen hiç yok

Berbat bi durum.en aç pdugun zamanda bile aklina bi sey dusse pat diye istahin kesilir.bir lokma gitmez.bende boylee

Back