Bende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay.
Bende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay.
Bende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay
Yıllardır bu zıkkımla mücadele ediyorum. İlaç kullandım bıraktım doktor kontrolünde ve gerçekten bu ara yaşadığım sağlık sorunu yüzünden iyice arttı. Zehir ediyor hayatı bana. Hayat zaten zor bide bu zıkkım hastalık anksiyete mahvediyor beni. Ne diyim ki Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan anlamaz.