• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı bozukluğu ve depresyon

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Kızlar selam çok paylaşımda bulunmuştum burda bugün psikiyatri ye gittim gebeliğimde yaşadıklarımı anlattım ölüm korkusu göğüste sıkıntı mutsuzluk çevreden kendimi kopuk hissediyorum kendimi ölecek gibi hissediyorum ve bana kaygı bozukluğu ve depresyon dedi ve paxsera yazdı ilk hafta yarım al sonra tam al bir ay sonra kontrele çağırdı ve emzirmede kullanabilirsin dedi aranızda paxsera kullanan iyi gelen oldumu şimdiden çok teşekkür ederim ❤️

Öncelikle geçmiş olsun canm bende panik atak anksiyete bozukluğu var çok zor bir durum çeken bilir anca bnde psikiyatri ye gittim ilaç verdi yarım doz kullanmama rağmen çok uyku yapıyordu içemedim bıraktım ve hala da öyleyim geçmek bilmiyor:(

Öncelikle geçmiş olsun canm bende panik atak anksiyete bozukluğu var çok zor bir durum çeken bilir anca bnde psikiyatri ye gittim ilaç verdi yarım doz kullanmama rağmen çok uyku yapıyordu içemedim bıraktım ve hala da öyleyim geçmek bilmiyor:KK43:
Canım sende ne gibi şeyler oluyor du birde ilaç ne vermişti paxseramı inan ki çok zor sürekli iç sıkıntısı bir şeye odaklanamıyorum ve ölüm korkusu yaşıyorum her an ölebilirim diye korkuyorum

Canım sende ne gibi şeyler oluyor du birde ilaç ne vermişti paxseramı inan ki çok zor sürekli iç sıkıntısı bir şeye odaklanamıyorum ve ölüm korkusu yaşıyorum her an ölebilirim diye korkuyorum
Canm ilaç ismini hatırlamıyorum cnku 3 ay önceydi bendeki belirtiler kalp çarpıntısı dediğin gibi ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkusu kndimde veya en yakınımda kötü bi hastalık çıkacak korkusu hep korku endişe umutsuzluk var gülmeyi unuttum desem yeridir :(

Canm ilaç ismini hatırlamıyorum cnku 3 ay önceydi bendeki belirtiler kalp çarpıntısı dediğin gibi ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkusu kndimde veya en yakınımda kötü bi hastalık çıkacak korkusu hep korku endişe umutsuzluk var gülmeyi unuttum desem yeridir :KK43:
Canım benim bende inan öyleyim aklımı kaybedeceğim yakında herhalde Allahım kimseye yaşatmasın bu hastalığı bende gülmayi unuttum içimden hep tarihler geçiyor şu gün ölücem ogün geliyor yaşıyorum sanırım beyin oyun oynuyor

Canım benim bende inan öyleyim aklımı kaybedeceğim yakında herhalde Allahım kimseye yaşatmasın bu hastalığı bende gülmayi unuttum içimden hep tarihler geçiyor şu gün ölücem ogün geliyor yaşıyorum sanırım beyin oyun oynuyor
Bende ayni oyle oldum dogum sonrasi bebegimi kaybedince ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkusu hastalik korkusu. Duayla namazla Allah a yonelere baya atlattim diyebilirim ama tam gecmedi hâlâ icimde korkularim var . Simdde 28 yasinda ölceksin diyo icimden bir ses ve ben 26 yasndaym bu korku sardı dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor .

Amin çeken bilir :(( bu zaten beynin bize oynadığı bir oyun ben doktor hastane yada bi hastalık duyunca hemen kötü oluyorum uykularımda bile sürekli doktorlardayim kötü olaylar uyku dahi istemiyorum cnku orda bile kötü oluyorum psikiyatri yalan cnm insanın derdini dinlemeden direk ilaç veriyor imkanın varsa bi psikolokla görüşmenin tavsiye ederim

aynende oyle beynımızın bıze oyunu bende 4 yılşdır ilaç kullandım 10 mg ama son zamanlarda çok düzensiz bir şekilde içmeye başlamıştım dr brakabileceğimide soylemişti zaten kestım ilacı tamamemn ama gene geldı atak kötü düşüncler korku kaygı vs hepsi oldu ama bırakmadım kendımı işime geliyorum beynımın bana yaptıgı oyun artık gel gelebildiğin kadar diyorum geliceksın ve gideceksın yaklasık 2 aydır geçmedi ara ara atağım tutuyor ama umursamıyorum onu

Kızlar selam çok paylaşımda bulunmuştum burda bugün psikiyatri ye gittim gebeliğimde yaşadıklarımı anlattım ölüm korkusu göğüste sıkıntı mutsuzluk çevreden kendimi kopuk hissediyorum kendimi ölecek gibi hissediyorum ve bana kaygı bozukluğu ve depresyon dedi ve paxsera yazdı ilk hafta yarım al sonra tam al bir ay sonra kontrele çağırdı ve emzirmede kullanabilirsin dedi aranızda paxsera kullanan iyi gelen oldumu şimdiden çok teşekkür ederim ❤️
paxera değil de paxil kullanmıştım ben panik atağım vardı. ikisi benzer ilaçlarmış galiba. Bana evet iyi gelmişti.

Back