Yaşadığım deprem ve ameliyat sonucu 2 aydır büyük bir kaygı bozukluğu yaşadım ilaç içmemek için çok direndim çünkü çok fazla olumsuz yorum duydum bi önce ki konumda anlatmıştım psikaytriste gittim ve çok düşük dozda citoles 5 mg yazdı bir ay sonra düğünüm var ilaca başlarsam sizce yan etkisi çok olur mu duygu durumum düğüne kadar kötü olur mu 1 ay sonra gel senin çok sıkıntın yok bırakırsın uzun sürmez dedi halbuki çok kaygılıyım ama neyse sizce kullanmalı mıyım yan etkisi hakkında
Tabiki de kullan. Öyle aman aman bir yan etkileri olmuyor ilaçların özellikle de anksiyete ilaçlarının hiç. Olanlar da 1 hafta bilemedin 2 haftaya geçiyor hiç sarsmaz aksine düğün telaşını da daha rahat geçirirsin…
Tabiki de kullan. Öyle aman aman bir yan etkileri olmuyor ilaçların özellikle de anksiyete ilaçlarının hiç. Olanlar da 1 hafta bilemedin 2 haftaya geçiyor hiç sarsmaz aksine düğün telaşını da daha rahat geçirirsin…
aslında en büyük kaygım düğün sonrasında da ya bu kaygılarım devam eder de evliliğimin ilk zamanlarını böyle yaşamak istemiyorum o zamana kadar iyi gelir yani öyle diyorsunuz
aslında en büyük kaygım düğün sonrasında da ya bu kaygılarım devam eder de evliliğimin ilk zamanlarını böyle yaşamak istemiyorum o zamana kadar iyi gelir yani öyle diyorsunuz
Tedavi de ediyor ilaçlar. Düzenli kullandıktan sonra net iyileşiyorsunuz ve kaygı kalmıyor. Düşük dozdan yükseltmeye geçiliyor sonra max dozdan tekrar düşürerek bitiriyorlar en fazla 1-2 yıl içinde tüy gibi oluyorsunuz.