Kaygı bozukluğu ve citoles 5 mg

ruyalaralemindenbircicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
185
27
Yaşadığım deprem ve ameliyat sonucu 2 aydır büyük bir kaygı bozukluğu yaşadım ilaç içmemek için çok direndim çünkü çok fazla olumsuz yorum duydum bi önce ki konumda anlatmıştım psikaytriste gittim ve çok düşük dozda citoles 5 mg yazdı bir ay sonra düğünüm var ilaca başlarsam sizce yan etkisi çok olur mu duygu durumum düğüne kadar kötü olur mu 1 ay sonra gel senin çok sıkıntın yok bırakırsın uzun sürmez dedi halbuki çok kaygılıyım ama neyse 😀 sizce kullanmalı mıyım yan etkisi hakkında

Tabiki de kullan. Öyle aman aman bir yan etkileri olmuyor ilaçların özellikle de anksiyete ilaçlarının hiç. Olanlar da 1 hafta bilemedin 2 haftaya geçiyor hiç sarsmaz aksine düğün telaşını da daha rahat geçirirsin…

Tabiki de kullan. Öyle aman aman bir yan etkileri olmuyor ilaçların özellikle de anksiyete ilaçlarının hiç. Olanlar da 1 hafta bilemedin 2 haftaya geçiyor hiç sarsmaz aksine düğün telaşını da daha rahat geçirirsin…
aslında en büyük kaygım düğün sonrasında da ya bu kaygılarım devam eder de evliliğimin ilk zamanlarını böyle yaşamak istemiyorum o zamana kadar iyi gelir yani öyle diyorsunuz 🥺

aslında en büyük kaygım düğün sonrasında da ya bu kaygılarım devam eder de evliliğimin ilk zamanlarını böyle yaşamak istemiyorum o zamana kadar iyi gelir yani öyle diyorsunuz 🥺
Tedavi de ediyor ilaçlar. Düzenli kullandıktan sonra net iyileşiyorsunuz ve kaygı kalmıyor. Düşük dozdan yükseltmeye geçiliyor sonra max dozdan tekrar düşürerek bitiriyorlar en fazla 1-2 yıl içinde tüy gibi oluyorsunuz.

X