- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
Arkadaşlar yoğun kaygı yasayip benim gibi olan tedaviden sonuç alan yada bitkilerle çözüm bulan varmi aranizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm ama seninde büyük bir ihtimalle hastalığın anksiyete kaygi bozukluğu surekli birsey olacak endisesi en kisa zamanda dr görünüp bebeği emzirmiyosaniz uyku yapmayan ilaclar var bir yerden acil tedaviye baslamaniz gerek yoksa kendi icinizde yenerek anlatılması cok zor bi ruh hastalığıVallahi bn bişeyler yaşıyorm ama o dediklerindenmi bilmiyorum doktora gidemiyorm ilaç verirse ufak bebeim var nasıl olur bilemedim.Sürekli aklıma ölüm geliyo.En ufak şeyde bana bişey olucak zannediyorm.Evde yalnız kalamıyorm.Kalsamda aklımm hep olumsuz çalışıyo şöyle ki,evde tekken eşim vardiyalı çalışır gece kapıyı kilitleyemiyorum.Birşey olurda kapıyı açamaz kimse diye düşünüyorum.
Bende çıldırmak üzereyim.Allah aşkına senn yaşadıkların da böyle şeylermi?Çok istiyorum doktora gitmek ama herkes ilaç verirse uyku yapabilir diyor.Vazgeçiyorum.
Kaç kere konu açtım hiç dönen olmadı ondan sana bir danışayım dedim lütfen k.bakma sanada çok.g.olsn bu arada...
Canim ben tedaviye baslayip surekli yarim biraktim 8 aydırda kaza geçirdim yatmaktan gidemedim o yüzden ilaca ara verdim ama en kisa zamanda gidicem tekrar bende senin gibi o durumlari yaşıyorumAnladm cnm çok teşekkür ederim.Zamanla zaten tahammül edemiyecek duruma geliyorum.Wc telefonla falan girmeye başladm.Arabayla biyere giderken türlü türlü senaryolar kafamda.Çok zor bir durum sen gittinmi doktora sanırım ilaç kullanıyorsun.Bir faydası oldu mu?
Aminnnnnnnnn inşallah teşekkür ederiz sizde bizdenmisinizAllah şifa versin
Aminnnnnn teşekkür ederizAllah şifa versin
Diilim ama ben de çok sorunlar yaşamıştım merak etmeyin geçer o kadar oyalayın ki kendinizi düşünecek bi saniyeniz kalmasın Nası fikirAminnnnnn teşekkür ederiz
Sizde mi bizdensiniz
Siz de takmayın ben şimdi sizi güldürecemBende bendeeee :)
Bana takmamanın formülü lazım, en kalıcısından :)) çünkü bikaç gündür temizlik ve tüm ıvır zıvır işler dahil herşeyi yapmama rağmen kendimi dinlenmekten bi kurtulamadımmmmSiz de takmayın ben şimdi sizi güldürecem
Olsun düşünmeye düşünmeye düşünmeyi unutursun bi şarkı sözünde vardı amannnnnnnnnBana takmamanın formülü lazım, en kalıcısından :)) çünkü bikaç gündür temizlik ve tüm ıvır zıvır işler dahil herşeyi yapmama rağmen kendimi dinlenmekten bi kurtulamadımmmm
Valla demekle de olmuyo bu takmama cok zor Allah hepimizin yardimcisi olsunOlsun düşünmeye düşünmeye düşünmeyi unutursun bi şarkı sözünde vardı amannnnnnnnn
Amin sağolAy Allahımmm ya
Benim kış dönemi oluşan 3 4 kilo dışında bi fazlalığım yok şükür, size Allah kolaylık versin, sağlıklı bir şekilde zayıflayın inş. :)
Hep diyoruz onu ama bizim kafa dinlemiyo :) bi ilacın prospektusunde okumustum beyinde bi sivi salgısı azaldığı zaman bu kaygilar meydana cikiyomus ve ilaç onu dengeliyomusAmin tabiki olmuyo ama demeden de olmuyo