• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı bozukluğu anksiyete yasayan varmi

Vallahi bn bişeyler yaşıyorm ama o dediklerindenmi bilmiyorum doktora gidemiyorm ilaç verirse ufak bebeim var nasıl olur bilemedim.Sürekli aklıma ölüm geliyo.En ufak şeyde bana bişey olucak zannediyorm.Evde yalnız kalamıyorm.Kalsamda aklımm hep olumsuz çalışıyo şöyle ki,evde tekken eşim vardiyalı çalışır gece kapıyı kilitleyemiyorum.Birşey olurda kapıyı açamaz kimse diye düşünüyorum.
Bende çıldırmak üzereyim.Allah aşkına senn yaşadıkların da böyle şeylermi?Çok istiyorum doktora gitmek ama herkes ilaç verirse uyku yapabilir diyor.Vazgeçiyorum.
Kaç kere konu açtım hiç dönen olmadı ondan sana bir danışayım dedim lütfen k.bakma sanada çok.g.olsn bu arada...

Bu arada birde kalpte mitral kapak prolapsusu var göğsümde ağrı ve bazende derin nefes alamıyorm.İşte en çok da ağrım olunca oluyo bnde...

Vallahi bn bişeyler yaşıyorm ama o dediklerindenmi bilmiyorum doktora gidemiyorm ilaç verirse ufak bebeim var nasıl olur bilemedim.Sürekli aklıma ölüm geliyo.En ufak şeyde bana bişey olucak zannediyorm.Evde yalnız kalamıyorm.Kalsamda aklımm hep olumsuz çalışıyo şöyle ki,evde tekken eşim vardiyalı çalışır gece kapıyı kilitleyemiyorum.Birşey olurda kapıyı açamaz kimse diye düşünüyorum.
Bende çıldırmak üzereyim.Allah aşkına senn yaşadıkların da böyle şeylermi?Çok istiyorum doktora gitmek ama herkes ilaç verirse uyku yapabilir diyor.Vazgeçiyorum.
Kaç kere konu açtım hiç dönen olmadı ondan sana bir danışayım dedim lütfen k.bakma sanada çok.g.olsn bu arada...
Üzgünüm ama seninde büyük bir ihtimalle hastalığın anksiyete kaygi bozukluğu surekli birsey olacak endisesi en kisa zamanda dr görünüp bebeği emzirmiyosaniz uyku yapmayan ilaclar var bir yerden acil tedaviye baslamaniz gerek yoksa kendi icinizde yenerek anlatılması cok zor bi ruh hastalığı

Anladm cnm çok teşekkür ederim.Zamanla zaten tahammül edemiyecek duruma geliyorum.Wc telefonla falan girmeye başladm.Arabayla biyere giderken türlü türlü senaryolar kafamda.Çok zor bir durum sen gittinmi doktora sanırım ilaç kullanıyorsun.Bir faydası oldu mu?

Anladm cnm çok teşekkür ederim.Zamanla zaten tahammül edemiyecek duruma geliyorum.Wc telefonla falan girmeye başladm.Arabayla biyere giderken türlü türlü senaryolar kafamda.Çok zor bir durum sen gittinmi doktora sanırım ilaç kullanıyorsun.Bir faydası oldu mu?
Canim ben tedaviye baslayip surekli yarim biraktim 8 aydırda kaza geçirdim yatmaktan gidemedim o yüzden ilaca ara verdim ama en kisa zamanda gidicem tekrar bende senin gibi o durumlari yaşıyorum

Ay Allahımmm ya :KK48:
Benim kış dönemi oluşan 3 4 kilo dışında bi fazlalığım yok şükür, size Allah kolaylık versin, sağlıklı bir şekilde zayıflayın inş. :)

Back