Kayganlaştırıcı, tükürük, oral sex vs hepsi öldürüyor doktor söyledi bilgin olsunKızlar hamile kalmak istiyorum ve kayganlaştırıcı kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim.
Cinsellikte kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyuyorum biraz kuruluk var sanırım ve okuduğuma göre su bazlı kayganlaştırıcılar bile( durex) spermlerin hareketini engelliyormuş. Kayganlaştırıcı kullanmadan da benim için zor oluyor. Spermi engellemeyen kayganlaştırıcı öneriniz var mı? Napmam lazım
Maalesef size katılmıyorum ne kadar uzun tutsanız da kişinin yapısı gereği tahriş olabiliyor bu da çok ağrılı bir ilişkiye neden oluyor. Ondan dolayı sperm öldürüyor felan hurafelerine inanmayın. Doktorlar öneriyor kayganlastiriciyi öyle olsa zaten kadın doğum doktorları onermezdi. Ki aynı sorunu bende yaşadım doktor kayganlasrici kullanacaksınız dedi. Ve ilk kullanmamizla hamile kaldım. Hiçte öldürmüyor. Ayrıca canınızı yaktiginiza değmiyor kullanın sıktı olmuyor. Ve ben çok araştırdım sonunda dedi öldürsede kullanacağım çünkü başka çarem kalmadı. Diğer önerilerin pahalı markaya da herkesin bütçesi elvermiyor. Ondan dolayı böyle bir sorun yaşayanlara yardımcı olmak icin yazıyorum Kullanin zararı yokBu soru "sakız orucu bozar mı" sorusu gibi yani aslında cevabı biliyorsunuz. İllaki bozarEşiniz ile ön sevişmeyi uzun tutmak dışında doğal bir yol yok maalesef
Öldürmüyor yanlış bilgiKayganlaştırıcı, tükürük, oral sex vs hepsi öldürüyor doktor söyledi bilgin olsundiğer yorumları okumadım bazen çok bilgi kirliliği var bu sitede tedavi görüyorum oyüzden doktor tarafından bilgilendirildim.
Ve bizede kadın doğum doktoru kullanmamizi söyledi. Hatta canın mı yansın kullan dediKayganlaştırıcı, tükürük, oral sex vs hepsi öldürüyor doktor söyledi bilgin olsundiğer yorumları okumadım bazen çok bilgi kirliliği var bu sitede tedavi görüyorum oyüzden doktor tarafından bilgilendirildim.
Olabilir ben duyduğumu söylüyorumVe bizede kadın doğum doktoru kullanmamizi söyledi. Hatta canın mı yansın kullan dedi
Senin yumurtlama ya da benzeri bir sorunun yoktur. Genelde engel olarak görünüyorÖldürmüyor yanlış bilgiilk kayganlastirici kulandik ve hamileyim
psikolojik tamamen bacım yaSanki duvar var gibi hissediyorum ama kayganlaştırıcı sürdüğüm an her şey güzelnapıcam bilmiyorum, teşekkür ederim yanıtınız için
E ne kaldiKayganlaştırıcı, tükürük, oral sex vs hepsi öldürüyor doktor söyledi bilgin olsundiğer yorumları okumadım bazen çok bilgi kirliliği var bu sitede tedavi görüyorum oyüzden doktor tarafından bilgilendirildim.
Canım sen herhangi bir ek takviye felan kullaniyormuydun gebelik içinKızlarrr kayganlaştırıcıyı bıraktım ve hamile kaldımmeğer tutuyormuş o
E ne kaldihic alakasi olmayan seyler.
Sadece folik asit içiyordumCanım sen herhangi bir ek takviye felan kullaniyormuydun gebelik için
Hangisi acabaSadece folik asit içiyordum
Diofol, doktorumun önerisi ile aldımHangisi acaba
Evet düzenliydi adetlerim ama kadın doğum doktoru adetleri düzensiz olanların kayganlastirici değil hormonlardan kaynaklı olduğunu söyledi bana yani kayganlastirici sperm tutma durumu yokmuş o kişinin hormonlarıyla alakalı dedi banaSenin yumurtlama ya da benzeri bir sorunun yoktur. Genelde engel olarak görünüyor
Denemekten başka çaresi olmayanlar denesin bence her kulaktan duyma doğru olmuyor bende öyle duydum ama oldu bu da örneğiOlabilir ben duyduğumu söylüyorum
Gebelik planlayanlar kendiniz özel sağlık sigortası yaptırın. Özel hastanede muayene ve doğumu daha düşük fiyata karşılıyor sigorta ve hamile kalmadan önce yapılması gerek sigorta kabul etmiyor bilginize.Diofol, doktorumun önerisi ile aldım
İşte senin oldu diye herkesğn olucak diy bir şey yok aslındaDenemekten başka çaresi olmayanlar denesin bence her kulaktan duyma doğru olmuyor bende öyle duydum ama oldu bu da örneği
İşte sizin de dediğiniz gibi herkesin kesin olmuyor diyip kestirip atmaktansa denemekten başka çaresi olmayan dener. Ne de olsa bu kişiden kişiye hormondan hormana değişiyor siz de ya da bir baskaşinda olan sonuç herkes de aynı olmuyor. öldürüyor diye herkes de aynı şey olmadığını belirtiyorum. Burada amacımız tecrübelerimizi aktarmak kişi dener ya olur ya olmaz onu Allah bilir ki ben bende böyle oldu herkes de aynısı olacak diye bir iddiam yoktur.İşte senin oldu diye herkesğn olucak diy bir şey yok aslındaile
O söylenen kayganlastiricinin fiyatı 800 TL civarı herkesin alma gibi durumu olmaya bilir. Bütün ihtimalleri değerlendirmek gerek.İşte senin oldu diye herkesğn olucak diy bir şey yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?