Teşekkür ederim onu duydum fakat emin olamadım. Peki kullanırken hamile kaldınız mı?Yani kayganlastirici değil de spermlerin daha sağlıklı ve hızlı ilerlemesi için benim kullandığım infertilite jeli kullanabilirsiniz gebelik ihtimalini de yükseltiyor ama her ilişkide kullanılır mı bilemiyorum sayfa sahibine sorup değerlendirebilirsiniz. Ben yumurtlama günlerimde kullaniyorum. Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasında ayrıntılı bilgiler mevcut.
Bu soru "sakız orucu bozar mı" sorusu gibi yani aslında cevabı biliyorsunuz. İllaki bozarKızlar hamile kalmak istiyorum ve kayganlaştırıcı kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim.
Cinsellikte kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyuyorum biraz kuruluk var sanırım ve okuduğuma göre su bazlı kayganlaştırıcılar bile( durex) spermlerin hareketini engelliyormuş. Kayganlaştırıcı kullanmadan da benim için zor oluyor. Spermi engellemeyen kayganlaştırıcı öneriniz var mı? Napmam lazım
Sanki duvar var gibi hissediyorum ama kayganlaştırıcı sürdüğüm an her şey güzelBu soru "sakız orucu bozar mı" sorusu gibi yani aslında cevabı biliyorsunuz. İllaki bozarEşiniz ile ön sevişmeyi uzun tutmak dışında doğal bir yol yok maalesef
Hayır henüz gebelik elde edemedik çünkü farklı sağlık sorunlarımız var. Onların tedavisi üzerindeyiz şu an. Sonrasında inanıyorum ki işe yarayacak ve pozitif sonucu göreceğizTeşekkür ederim onu duydum fakat emin olamadım. Peki kullanırken hamile kaldınız mı?
Benimde prolaktin sorunum var malesef. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelikler elde ederiz.Hayır henüz gebelik elde edemedik çünkü farklı sağlık sorunlarımız var. Onların tedavisi üzerindeyiz şu an. Sonrasında inanıyorum ki işe yarayacak ve pozitif sonucu göreceğiz
Amin inşallah rabbim şifa versin hepimizeBenimde prolaktin sorunum var malesef. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelikler elde ederiz.
Kayganlaştırıcı yerine ön sevişme yapın ve sonlara yaklaştığınızda ilişkiye girinKızlar hamile kalmak istiyorum ve kayganlaştırıcı kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim.
Cinsellikte kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyuyorum biraz kuruluk var sanırım ve okuduğuma göre su bazlı kayganlaştırıcılar bile( durex) spermlerin hareketini engelliyormuş. Kayganlaştırıcı kullanmadan da benim için zor oluyor. Spermi engellemeyen kayganlaştırıcı öneriniz var mı? Napmam lazım
Şuan ilaç kullanıyorum evet ben de duydum onu sanırım o yüzdenProlaktin yüksekliği kuruluk, isteksizlik gibi problemleri de tetikliyor diye biliyorum. Bununla ilgili bir ilaç kullanıp tedavi oldunuz mu?
Gebelik oluştuğu zaman kayganlaştırıcı kullanıyor muydunuz? Üzüldüm adınıza tekrardan olur inşallahMerhaba, bende sizin gibiyim kayganlaştırıcı olmadan zorlanıyorum malesef, ama gebelik oluştu öncesinden, sağlıklı devam etmedi sebebini bilemiyorum. Daha doğal isterseniz hindstan cevizi yağı kullanabilirsiniz zarar vermiyor diye biliyorum
Yumurtlama döneminde kullanıyorsunuz sanırım onu. Araştırayım bi teşekkür ederimBu ay ben doktor tavsiyesiyle ginhyal vaginal gel aldim. İliski öncesi vajina icine aplikatörle uygulanıyor. Spermlere ve doğurganlığa zararı olmadığını söyledi. Biraz pahalı.
Evet kullanıyordum hatta yumurtlama günü dahil kullandım, sağolun inşallahGebelik oluştuğu zaman kayganlaştırıcı kullanıyor muydunuz? Üzüldüm adınıza tekrardan olur inşallah
Bizede doktor kayganlastirici önerdi. Üzerinde spermleri öldürüyor yazıyor ama akısine öldürmediKızlar hamile kalmak istiyorum ve kayganlaştırıcı kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim.
Bizde durex kullandık kayganlastirici olarak ve hamile kaldım bir sıkıntı yok kullanabilirsinKızlar hamile kalmak istiyorum ve kayganlaştırıcı kafamı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?