Kayganlaştırıcı

Oluyomuş yav, ev yapımı dildo tarifi vardı, bi sn (Travmam oldu o yorum ahshs)

Linki:

Alıntı:
Bu konuda tecrübeli bir ablanız olarak sizlere tavsiye vermeye geldim.

Öncelikle sakın salata kullanmayın çok sert olduğu için acıtıyor. Patlıcanı ise hiç denemedim çünkü penis şeklinden farklı bir yapısı var.

Size tavsiyem muz. Ama ufaklarından değil. En irilerinden bir muz satın alıyorsunuz. Sonrasında bu muzun uç kısmı pütürlü olur ve içine girince acıtır diye o uç kısmını balkon duvarına sürterek pürüzsüz hale getiriyoruz.

En önemli kısım
Muz vajina içerisindeki sıcaklıktan 2-3 dakika sonra parçalanmaya başlıyor. Bu sebeple muzun etrafını ince para bantı ile bir tur bantlıyoruz. Daha sonrasında bantladığımız muzu bir prezervatif içine koyarak prezervatifin ağzını bağlıyoruz.

Bu şekilde yaklaşık 30 dakika boyunca zevkten dört köşe olursunuz

Zevki katlamak isterseniz marketlerde ve milyoncularda satılan şu masaj aletlerinden alın. 5-10 lira arası birşey bunla da klitorisi dehşet bir şekilde uyarabilirsiniz.

https://st1.myideasoft.com/shop/er/54/myassets/products/226/2939.jpg?revision=1598269535

Bu arada evliyim ben ve muzu ön sevişme sırasında eşime veriyorum. Ona da oyuncak oldu resmen

Artık sizler de biliyorsunuz, bu yükü tek başıma taşıyamam ashsh

Nereye kusuyoruz

Yarın ekonomi bakanı olarak işe başlayacak kadınmış konu sahibi.

Evde kendi imkanlarınızla yapılabilecek ürünler konusunda , kendi ihtiyacına yönelik bir arge yapmış.

O muz sonra tatlıya falan konulup misafire ikram edilmiyordur inşallah.

Bu mükemmel buluşuyla henüz çarpılmadığı için şükretsin.

Efsaneyi bulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…