Sanmıyorum canım kimyasal birşey değil sonuçta ama zeytinyağı gibi birşey kullanmak daha mantıklı bence eğer kozmetik bir ürün kullanmak istemiyorsanCevap vericek kimse yok mu?
Engelliyor bende araştırdım hatta bir doktora sırmuştum internet üzeri ve bir makale okumuştum çoçuk istiyorsan ön sevişmeyi uzun tutarsan ve yavaş yavaş denerse adam kayganlaştırıcıya gerek yokKızlar forumda bu konuya dair pek bi bilgi bulamadım bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bazen kuruluk oluyo arada çok az su kullanıyoruz yeterli oluyo kayganlaştırıcı falan hiç kullanmadık zatenEngelliyor bende araştırdım hatta bir doktora sırmuştum internet üzeri ve bir makale okumuştum çoçuk istiyorsan ön sevişmeyi uzun tutarsan ve yavaş yavaş denerse adam kayganlaştırıcıya gerek yok
Su yeterli geliyo onun haricinde hiç bişey kullanmadık zaten de o da biraz kuruluk olduğu içinSanmıyorum canım kimyasal birşey değil sonuçta ama zeytinyağı gibi birşey kullanmak daha mantıklı bence eğer kozmetik bir ürün kullanmak istemiyorsan
Zaten öyle yapıyorduk ama artık onuda yapmamak lazım demekki kafama takıldı ya en ufak bi hata bile engel olabilir demekki.Zorlaniyorsaniz su, zeytinyagi hafif olmak kaydiyla kullanabilrsn tabi boca etmelik degl kenarlarna bikac damla
Ya tabiki yapmamak gerek ama arka arkaya 4 günde falan sorun olabiliyor. En onemlisi kendisinin kayganlasmasiZaten öyle yapıyorduk ama artık onuda yapmamak lazım demekki kafama takıldı ya en ufak bi hata bile engel olabilir demekki.
Bulursam atarım makaleyi hiç bir şey kullanmayın diyorduBazen kuruluk oluyo arada çok az su kullanıyoruz yeterli oluyo kayganlaştırıcı falan hiç kullanmadık zaten
Sana zahmet canım teşekkür ederim cevabın için.Bulursam atarım makaleyi hiç bir şey kullanmayın diyordu
Canım bulamadım yaaa tüp bebeğe falan bakınca görmüştüm zaten bulamıyorum şuanSana zahmet canım teşekkür ederim cevabın için.
Tükürük pek içime sinmiyo su işimizi görüyo aradaSu mubari tükürük kullanın en güzel kayganlaştırıcı
Tmm canım sağol yinedeCanım bulamadım yaaa tüp bebeğe falan bakınca görmüştüm zaten bulamıyorum şuan
En doğalı içinize sinmiyor ama su içinize siniyorTükürük pek içime sinmiyo su işimizi görüyo arada
Daha hijyenik değil miEn doğalı içinize sinmiyor ama su içinize siniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?