Gebeliğe Hazırlık Kayganlaştırıcı olarak su kullanmak gebeliği engeller mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Floraa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
2.217
1.434
83
27
Kızlar forumda bu konuya dair pek bi bilgi bulamadım bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Kızlar forumda bu konuya dair pek bi bilgi bulamadım bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Engelliyor bende araştırdım hatta bir doktora sırmuştum internet üzeri ve bir makale okumuştum çoçuk istiyorsan ön sevişmeyi uzun tutarsan ve yavaş yavaş denerse adam kayganlaştırıcıya gerek yok

Zorlaniyorsaniz su, zeytinyagi hafif olmak kaydiyla kullanabilrsn tabi boca etmelik degl kenarlarna bikac damla

Engelliyor bende araştırdım hatta bir doktora sırmuştum internet üzeri ve bir makale okumuştum çoçuk istiyorsan ön sevişmeyi uzun tutarsan ve yavaş yavaş denerse adam kayganlaştırıcıya gerek yok
Bazen kuruluk oluyo arada çok az su kullanıyoruz yeterli oluyo kayganlaştırıcı falan hiç kullanmadık zaten

Sanmıyorum canım kimyasal birşey değil sonuçta ama zeytinyağı gibi birşey kullanmak daha mantıklı bence eğer kozmetik bir ürün kullanmak istemiyorsan
Su yeterli geliyo onun haricinde hiç bişey kullanmadık zaten de o da biraz kuruluk olduğu için

Zorlaniyorsaniz su, zeytinyagi hafif olmak kaydiyla kullanabilrsn tabi boca etmelik degl kenarlarna bikac damla
Zaten öyle yapıyorduk ama artık onuda yapmamak lazım demekki kafama takıldı ya en ufak bi hata bile engel olabilir demekki.

Zaten öyle yapıyorduk ama artık onuda yapmamak lazım demekki kafama takıldı ya en ufak bi hata bile engel olabilir demekki.
Ya tabiki yapmamak gerek ama arka arkaya 4 günde falan sorun olabiliyor. En onemlisi kendisinin kayganlasmasi

Doğru canım ilk zamanlar biraz daha zor olduğu için biz böyle alıştık sanırım ama artık yok

ph degeri dusuk olan hersey spermin yaoisini hizini etkiler direk hepsini oldurur diyemem ama sansinizi azaltir. aklinda bulunsun sicak suyla dusta spermleri olumsuz etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…