kayganlaştırıcı olarak preseed kullanıp hamile kalan var mı?

serin43

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
53
6
18
34
ben kayganlaştırıcıyla birlikte olabiliyorum hamile kalmak istiyorum kayganlaştırıcı olarak preseed kullanıp hamile kalan var mı kullanmamı önerir misiniz

Iyi geceler arkadaslar uzun suredir buradaki yazilari takip ediyorum preseed i bugun duydum 6-7aydir ugrasiyoruz psikolojimiz altust oldu acaba denesem mi olumlu olumsuz cok yorum okudum kararsizim

Slm iyo aksamlarlar biz denedik bugun insallah hayrlı sonuclar olur

bende bu ay denedim tutmadı umutlar bi dahaki aya kaldı

8 i adet günümdü ama ben 6 sında evde test yaptım negatif cıktı 8 inde hastalanmadım bugun bekliyorum ama daha gelmedi

kanda baktır canım idrar testleri yanıltıcı olabiliyor

Insallah ben de bu ay denedim. Ovulasyonum yeni bitti. 2 hafta sonra olumlu sonuc alirsam hemen paylasicam
sen kuruluk yüzünden mi kullandın preseedi canım?yasadıgım kuruluk normal mi bilemiyorum

sen kuruluk yüzünden mi kullandın preseedi canım?yasadıgım kuruluk normal mi bilemiyorum
Daha once baska bi sebepten gittigim bi doktor kurulugun var demisti. Ben cok onemsemedim o kdar onemli bisey mi ki kuruluk? ben kuruluk icin kullanmadim gebeligi kolaylastirsin diye kullandim. Ama kayganlastirici olarak da cok guzel bi urun yapmislar umarim cok beklemeden gebeliğe de yardimci oldugunu gorurum. ☺

İnsaallah faydasını görürüz benim doktorum bu yaşta yaşanan kuruluklar normal değil menopoza giren kadınlarda gorulebilen bişey bu seninkisi büyük ihtimalle psikolojik dedi o yüzden merak ettim benimle aynı durumda olanlar var mi diye

Aynen öyle Allah ol dedi onu da vesile kildi inşallah bizede vesile olur
inşallah bize de nasip olur. benim ovulasyondan 1 hafta 10 gün geçti herhangi bi belirti yok çok az belim ağrıyo ama psikolojik gibi. 10 günde de bi belirti olmaz herhalde. bakalım 17sinde falan gelmezse 20si gibi evde bi test yaparım çok da korkuyorum artık test yapmaya yine tek çizgi görücem diye. beklemek çooook zor. eşimde de bende de moral kalmadı artık. ikimiz de gergin ve stresliyiz (

UOTE="mrv1, post: 38831560, member: 646840"]inşallah bize de nasip olur. benim ovulasyondan 1 hafta 10 gün geçti herhangi bi belirti yok çok az belim ağrıyo ama psikolojik gibi. 10 günde de bi belirti olmaz herhalde. bakalım 17sinde falan gelmezse 20si gibi evde bi test yaparım çok da korkuyorum artık test yapmaya yine tek çizgi görücem diye. beklemek çooook zor. eşimde de bende de moral kalmadı artık. ikimiz de gergin ve stresliyiz ([/QUOTE]
TeK cizgi kabus gibi

canım ben kalamamıştım kayganlaştırıcı ile çünkü spermi öldürüyor diye biliyorum onu kullanmayı bıraktığım ay hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…