Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ben de bu ay denedim. Ovulasyonum yeni bitti. 2 hafta sonra olumlu sonuc alirsam hemen paylasicamSlm iyo aksamlarlar biz denedik bugun insallah hayrlı sonuclar olur
sen kuruluk yüzünden mi kullandın preseedi canım?yasadıgım kuruluk normal mi bilemiyorumInsallah ben de bu ay denedim. Ovulasyonum yeni bitti. 2 hafta sonra olumlu sonuc alirsam hemen paylasicam
Daha once baska bi sebepten gittigim bi doktor kurulugun var demisti. Ben cok onemsemedim o kdar onemli bisey mi ki kuruluk? ben kuruluk icin kullanmadim gebeligi kolaylastirsin diye kullandim. Ama kayganlastirici olarak da cok guzel bi urun yapmislar umarim cok beklemeden gebeliğe de yardimci oldugunu gorurum. ☺sen kuruluk yüzünden mi kullandın preseedi canım?yasadıgım kuruluk normal mi bilemiyorum![]()
İnsaallah faydasını görürüz benim doktorum bu yaşta yaşanan kuruluklar normal değil menopoza giren kadınlarda gorulebilen bişey bu seninkisi büyük ihtimalle psikolojik dedi o yüzden merak ettim benimle aynı durumda olanlar var mi diyeDaha once baska bi sebepten gittigim bi doktor kurulugun var demisti. Ben cok onemsemedim o kdar onemli bisey mi ki kuruluk? ben kuruluk icin kullanmadim gebeligi kolaylastirsin diye kullandim. Ama kayganlastirici olarak da cok guzel bi urun yapmislar umarim cok beklemeden gebeliğe de yardimci oldugunu gorurum. ☺
Ayy ne güzel insaallah bu ayda bize nasip olurben varım geçen ay kullandım ve dün pozitifi gördüm kandeğerim 356 ALLAHım sizde nasip etsin bu mutluluğu İNŞALLAH......
eşim varikoselden ameliyat oldu bendede tek yumurtalık işte vesilem oldu...............Ayy ne güzel insaallah bu ayda bize nasip olur
Aynen öyle Allah ol dedi onu da vesile kildi inşallah bizede vesile olureşim varikoselden ameliyat oldu bendede tek yumurtalık işte vesilem oldu...............
inşallah bize de nasip olur. benim ovulasyondan 1 hafta 10 gün geçti herhangi bi belirti yok çok az belim ağrıyo ama psikolojik gibi. 10 günde de bi belirti olmaz herhalde. bakalım 17sinde falan gelmezse 20si gibi evde bi test yaparım çok da korkuyorum artık test yapmaya yine tek çizgi görücem diye.Aynen öyle Allah ol dedi onu da vesile kildi inşallah bizede vesile olur
canım ben kalamamıştım kayganlaştırıcı ile çünkü spermi öldürüyor diye biliyorum onu kullanmayı bıraktığım ay hamile kaldım.[/
bugün regl olmam gerekiyor ya da yarın. çok hafif belimin sağ tarafı agrıyor bir de gögus uçlarım biraz hassaslaştı ama belli belirsiz onun dışında bişey yok. gelmesin diye dua ediyorum. inşallah gelmez.
NE GÜZEL BENDE BU AY KULLANDIM AMA DAHA VAR HASTALANMAMA BAKALIM NE OLCAKben varım geçen ay kullandım ve dün pozitifi gördüm kandeğerim 356 ALLAHım sizde nasip etsin bu mutluluğu İNŞALLAH......