Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKayganlaştırıcı jel gebeliğe engel mi
3 defadır kimyasal gebelik yaşıyorum, durex jel in üzerinde sperm leri etkilediği yazıyor ve biz bunu yeni okuduk. Durex kullanıp hamile kalan var mı acaba sebep bu mu merak ediyorum, doktor hiç uyarmadı bu konuda
3 defadır kimyasal gebelik yaşıyorum, durex jel in üzerinde sperm leri etkilediği yazıyor ve biz bunu yeni okuduk. Durex kullanıp hamile kalan var mı acaba sebep bu mu merak ediyorum, doktor hiç uyarmadı bu konuda
Ben onlardan kullanmadım durex sadece.. Bilsem kullanmazdım nasıl fark etmedim kendime kızıyorum. Hiç bir şey kullanmadan denedik inşallah olur olmazsa pes artık
Bende hep bebe yağı kullanırdm sonra öğrendmki zarar veriyomuş ultrason jeline döndm..o su bazlı oldğu içn hiçbizararı yok...ah canm bizm neler yaşadğmızı bi bilsenn..pes etmeee strese girm ben yumurtlamadan 2 gün önceki ilşki ile hamile kaldım...umutsuzluk etme ❤❤
Bende hep bebe yağı kullanırdm sonra öğrendmki zarar veriyomuş ultrason jeline döndm..o su bazlı oldğu içn hiçbizararı yok...ah canm bizm neler yaşadğmızı bi bilsenn..pes etmeee strese girm ben yumurtlamadan 2 gün önceki ilşki ile hamile kaldım...umutsuzluk etme ❤❤