Kaybolan eşyalarım

Paranormal bir olay mi var?
Eger oyleyse eshedu enlaaa diye basliycam simdi gece gece de

Ben de öyle bir adet 30 lu yaşlarda kızkardeş mevcut, çantadan rimele, ayakkabıdan cekete, bir dünya eşyasını kaybetti ama çoğunun kaybolmasına sebep dağınıklığı. Bir kısmı evde çıkmıştır bir kısmı arabasının bagajında yada yatıya kaldığı arkadaş evlerinde. Ama iş için kullandığı kaybolan harddiskini hala bulamadı. Bir umut bulacak diye bekliyor

Neden hep böyle kayboluyor eşyalarım sizdede böyle oluyor mu acaba
Bana çok oluyor ama anormal bir şekilde! Delirecem yemin ederim !! Evime ayda bir neredeyse misafir alıyorum işimden dolayı yani çok gelen giden olmuyor yakınlar dışında. Geçen sene 50 tl masaya bıraktım ertesi gün bulamadım pencereyi açık bırakmıştım dedim rüzgarla uçmuştur belki dedim sustim. Bir hafta sonra 10 tl montun cebinde bıraktım sonra bulamadım yine ! Bende genelde nakit fazla bulunmaz hep kartla alışveriş falan yapıyorum. Neyse yeni eve taşındıktan sonra otobüs falan geçmez o yüzden artık nakit bırakmak zorundayım durmuşu binmek için. Aralık ayında 2000 TL civarında para bıraktım çekmecemde bir süre sonra baktım 1400 buldum belki ben harcadım dedim unutmuş olabilirim dedim ama o ay düşük yaptığım icin5 işe bile gitmedim evden hiç çıkmadım. Neyse sürekli bu tür şeyler tekrarlanıyor kafa yiyecem yemin ederim ! Dağınıklık falan değil bu parayı mutfakta yada banyoda koyacak Halim yok ya. Bugün aklıma esti evlilik yüzüğüme bakmaya kalktım bir süredir takmıyorum bana büyük geliyor diye bulamadım !!! Odamı alt üst ettim yok !!!!!!!!! Kafa yiyecem vallah eşimi de aradım bilmiyorum görmedim diyor ! Sürekli yaşıyorum bu tür olayları anlam da veremiyorum. Eşimden bile şüphelendim ama ben düzenli çalışmıyorum. Genelde eşimden para alıyorum istese vermez olur biter neden bana verip sonra çalacak ki !! Ki durumu kötü değil şükür. Bendeki 5 kuruşa ihtiyacı yoktur yani. İstese de veririm. Kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…