Kaybetmemek için yalan söylemek ! :(

B

busem91

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi busem91
19 yaşındayım Sevgilimi kaybetmemek,ömür boyu onunla,onun olarak yaşamak istediğim için hamile olduğum yalanını söyledim.Ve birgün düşürdüğümü söyledim ertesi gün ise yalan olduğunu söyledim.Sizce bu durumdan sonra bi ilişki ne durumda olur? bilmiyorumkismile Ramazan bayramından sonra sözümüz seneye ise nikahımız olcak inş(bu olanlara ramen evlenebilirmiyiz bilemiyorum.)Onu canımdan çok sevdiğim için onu kaybetmek istemiyorum.Bu yalan söyleme huyumdan dolayıda tedavi olmam gerekiyor benim.Ne yapmalıyım?Sevgilimle ayrılmasakta çokçok soğuduğunu görmemek için kör olmak lazım.Onu kazanmak için neler yapmalıyım (( :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi busem91
kaç yaşındasın?

beni sevmesede benim yanımda olsun bana yeter diyorsan devam et. ama bu kadar yalanın üstüne eğer eskisi gibi sana aşık olmasını bekliyorsan bu seferde kendine yalan söylemiş olursun..

• Konu Sahibi busem91
evet 19 yaşındayım.Eskisi gibi değilde içimde hala bir umut var herşeyin düzeleceğine dair.Eğer ben kendimi düzeltirsem...

• Konu Sahibi busem91

evet 19 yaşındayım.Eskisi gibi değilde içimde hala bir umut var herşeyin düzeleceğine dair.Eğer ben kendimi düzeltirsem...

hamile kalmalısın. çocuğu heveslendirmişsin belli ki. yazık yani. yapılır mı bu erkek adamasempatiksalakcinni

• Konu Sahibi busem91
e cnm zaten sözlenicekmişsiniz neden yalan söyleme gereği duydunki?

• Konu Sahibi busem91
Bilmiyorum.Onu kaybetmemek için bi an önce evlenmek istedim :gitme:

• Konu Sahibi busem91
bunun üstüne güven falan kalmaz bitmiştir
olucağı varsada olmaz
ne bu boş umutlar kızım daha 19 yaşındasın neler çıkcak karşına takılma böyle şeylere o da aynı şeyleri hissemiyorsa evlenme

• Konu Sahibi busem91
ben böyle bir kızla asla evlenmezdim.
çocuk ayrılmalı bence hala ayrılmaması bile mucize

• Konu Sahibi busem91
yanımda olduğunu psikiyatriye beraber gitceğimizi söyledi ama o kadar mahçubum ki

• Konu Sahibi busem91
çok çocukça...
bence sen gerçek bir evliliğe hazır olamayacak kadar küçüksün tavırlarından bu çıkıyor.....

• Konu Sahibi busem91
yalan olduğunu söyleyince sevgilinin tepkisini merak ettim?

• Konu Sahibi busem91

inansammıııııı ne yapsam ne desem ....

şaka gibi neresinden tutsamda ne yorum yapsam....sevgiliniz de pek bi safmış inandıysa...o kaç yaşında ???

• Konu Sahibi busem91
inansammıııııı ne yapsam ne desem ....

şaka gibi neresinden tutsamda ne yorum yapsam....sevgiliniz de pek bi safmış inandıysa...o kaç yaşında ???

23 yaşında..evet ilk inandı sonra düşürdüğümü söyledim.sonra yalan söyleddiğimi..vs vs...
ama inanın acaip vicdan azabı çektim yalan söylediğim günlerde :kedi:

• Konu Sahibi busem91
Ben senin gibi bir kizla evlenmezdim acikcasi. Ne kadar basit ve sacma birsey yaptiginin farkindasindir umarim. Senin evlenecek olgunlukta oldugunu dusunmuyorum, dahasi erkek arkadasinin da.
Yalan soyleme huyumdan dolayi tedavi olmam lazim demissin, isabet olur. Eger, surekli yalan soyleyebiliyorsan herseyi bir kenara birak ve tedavi ol. Evlilik kacmiyor merak etme.

• Konu Sahibi busem91
merhaba canım,öncelikle sakin ol
okursan benimde çok büyük sıkıntım var hemde çok
ama burada hatalı sensizn,bikere erkek arkadaşınla birlikte olmuşsun ki bu senin başına çok dert açacak keşke öyle birşey yapmasaydın ,ama inşallah çok büyük sorunlar olmaz..
onu kaybetmemek için diyorsun? peki o seni kaybetmemek için ne yaptı ya da ne yapıyor ,mesela seni günde kaç kere arıyor senin gibi sitelere giripte sana olan sevgisini sanal alemde mi paylaşıyor,ya da sana candan bir şekilde sevgilim diyor mu,galiba hayır demiyor

NİŞANLIM BENİ TÜM DÜRÜSTLÜĞÜME TÜM FEDAKARLIĞIMA RAĞMER YÜZ ÜSTÜ BIRAKINCA ,ANLADIM Kİ ERKEKELERE DELİ GİBİ DEĞER VERMEK SAÇMA,HEMDE ÇOK
öncelikle kendin için yap,o sana kul köle olsun,kendini sevdirmek için yollar arama,ben sevgilinin terinde olsaydım.bilemiyorum çok duygusalım belki affedebilirdim
ağırlığını koy,görevleri değişmeyin!

• Konu Sahibi busem91

aynı ilgi ve alakadayız..o da beni affetti.evet seni bırakmıcam ve bu sorunu beraber halledicez dedi.1 ay sonra nikahımız var..Sevinsemmi üzülsemmi şaşırdım :bbo:

• Konu Sahibi busem91

hamile kalmalısın. çocuğu heveslendirmişsin belli ki. yazık yani. yapılır mı bu erkek adamasempatiksalakcinni

herkes dusuncesını ıfade etmekte serbesttır kesınlıkle fakat arkdsım bıraz daha yumusak olmalıyız bu arkdsımız henuz 19 yasında ve senın bu dedıgını cıddıye alabılır ve nıkahtan önce böle bı ıse gırısebılır uzucu olur onun ıcın.... eyvahedigeldismile

• Konu Sahibi busem91
Peki psikoloğa gittiniz mi yalan söyleme huyunuzu törpülediniz mi :uhm:

• Konu Sahibi busem91

aynı ilgi ve alakadayız..o da beni affetti.evet seni bırakmıcam ve bu sorunu beraber halledicez dedi.1 ay sonra nikahımız var..Sevinsemmi üzülsemmi şaşırdım

ben anlamadım şimdi olayı nikah ne zaman?
hamile sandığı için mi nikahı öne aldınız?
eğer öyleyse tekrar neden iptal etmediniz?
eğer öyle değilse neden bu çocuk hala evleniyor seninle 1 ay sonra?
ne çabuk affetmiş ödül olarak nikahı öne bile almış yani.
ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…