Kaybetme Korkusu..

canım bu inanmama değil ben babamı kaybedeli 14 ay oldu Allahtan geldi Allaha gitti buna tabiki inanıyorum ama bu onu özlememe görmek istememe engel değil o beni hep görüyo ama ben göremiyorum sesini duyamıyorum

oğlum 13 aylık sıklıkla evde boşluğa bakar bakar güler konuşur babamı resminden bildiği için dede diyo falan işte diyorum şu an babam evimizde
başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim yardımcınız olsun

Bende çok korkuyorum çok ölüm gördüm Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın o_O

Benim annem hastaydı hep korkardım kaybetmekten
Ve Korktuğum Başıma geldi...

Merhaba,

Başlıktanda anlaşılacağı üzere kaybetme korkum var .Sevdiklerimin ölmesinden çok korkuyorum.Allah'a inanan ve bunun bir gün gerçekleşeceği bilincindeyim .Kendimin ölmesinden korkmuyorum .Sadece sevdiklerimin bir gün göçüp gitmesinden korkuyorum .Ve bu beni bilinçsel olarak çöküş yaşatıyor.Bazen tvde falan bu tarz şeyler görünce kendimi o insanların yerine koyuyorum ve o an kalbim sıkışıyor hemen fenalaşıyorum .Düşüncesine girdiğim zaman bilinçsiz kasıldığımı fark ediyorum .Bunları hissettiğim içinde sevdiklerime daha fazla zaman harcamaya çalışıyorum seslerini duymak istediğim zaman ertelemiyorum .Ama bu bana yeterli olmuyor,olmuyor ,olmuyor.

Bende ayniyim. durup dururken ailemle ilgili kötü senaryolar yazıyorum. Onlardan uzakta olduğum için sanki hep kötu bir haber gelecekmis gibi. Rüyalarıma da yansıyor hep biri ölüyor :KK43:( yakindayken bu kadar degildi bu düşüncelerim daha azdi. Nasıl gecer bilemiyorum psikolojim alt üst oluyor :KK43: onlarla daha fazla zaman geciremedigim için kendimi sucluyorum

Konuyu inanma inanmamaya bağlamaz, dini yorumlar yapmazsanız sevinirim, konu sahibesinin topiği kapanmasın ki en azından korkusuyla ilgili yardım edebilecek insanların tecrübelerinden azami faydalansın.

aynı şeyleri bende hissediyorum hatta konum da var....
ama yapacak birşey yok....
olumlu bakmaya çalışmaktan başka...

bu duayla olacak iş değil..evet az çok herkesde var bu korkular..fakat aşırı değil..bendede var fakat sizin kadar değil..hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum..bir yardım almanız şart..

benm de aklıma gelir bazen kötü davrandıgım zamnalrı düşünüp üzülürüm ama sen onlara yi bir evlat ol zaten Allah kalbine o ferahliği verir

X