sevgli bayanlar ben burada yeniym yazılanları ilgiyle okuyorum bnmde çok çetrefilli bi ilişkim var 2 bçk yıldır devam ediyor.ciddi düşünüyoruz hayallerimiz var benden başkasıyla olamayacağını her zaman söyler.6 ay çıkmamız için beni bekledi tanımak istediğimi söyledim..neyse çıktık ilk bir buçuk yıl herşey harikaydı..elimi tutmaktan öteye gitmedi ilşki daha sonra bende istedim öpüşmeler bulşmalar.. daha fazlasını isteyince ayrıldım.. sonra çok pişman olduğunu söyledi affettim.. arkasındn hayatımızı belirleyecek önemli bir döneme girdik (ki hala o dönemdeyiz) ailesi sonra devam edersiniz bu süre içinde görşmeyin demiş çok karşı gelmiş ama o da dayanamayınca 4 5 ay kdr ayrı kaldık ama bu süre içinde belli aralıklarla hep konuştuk görüştük şuanda 1 bçk aydır konuşuyoruz aralıksız hergün.. gün içinde sık sık sms trafiği oluyor ama hala o önemli dönmden çıkmadığımız için beraber değiliz resmen,, geçen gün buluştuk bi evde sarlkdık yattık öpştük daha ilerisi olmadı buna karşıyım zaten..buraya kdr herşey idare eder ama bulşmadn ayrıldıktan sonra ne aradı ne msj attı ertesi gün ben attım sıcak değildi msjları.. şu aile meselesinede inanmıyorum işin doğrusu bn biraz fazla karışırım hayatına bundan sıkıldığından dolayı öyle söylediğini düşünüyorum arkdş çevresindede ondan başka uzun bir ilişki yaşayan yok bütün arkadaşları tanır beni.. şu an bu halimden memnun değilm kızlar ilk zamanlardaki o beni kaybetmemek için herşeyi yapan,beni kaybetmekten korkan adamı istiyorum tekrar ne yapmalıyım sizce?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaybetme korkusu kalmadı galiba :S
- Konu Sahibi gzmmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence fazla ilgilenme onunla çok üstünede düşme şimarıyorlar hemen kalmıyor haliyle korku falan emin oluyorlar kızdan tamamdır diyip rahata bağlıyorlar hatta o ara başkalarına meyledenlerde oluyor heyecan arayorlarya hani onları uğraştıran kızlar falan! inş öyle bişey olmaz canım. Sen fazla üstüne düşme roller değişmesin yani. Hatta biraz uzak dur meraklansın tedirgin olsun.
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
ouu bana kalirsa hos deil bu.. istedgi olmayinca sanki seni uzak durarak cezalandirmis.. ama sonra istedigini yavas yavas alirim yoluna girmis gibi geldi..
canim bu adamin seni sevdiginden emin misin/
lise doneminde erkekler biraz baska seylere duskun olur.. uzak dur bakalim bi muddet dene biraz..
canim bu adamin seni sevdiginden emin misin/
lise doneminde erkekler biraz baska seylere duskun olur.. uzak dur bakalim bi muddet dene biraz..
cnm seni üzmek istemem ama lisede ciddi düşünmek için birz erken değil mi?? ben bu yaşımda ki yaşım 21 :) hala ciddi düşünemşiyorum bide senn gibi lisede olan biri için hayal kurmak bana biraz garip geldi.. ben senn yaptıklarını bile yapmadım lisede bn böcüküme katılıyorum sevgilin zaten alacağını almış.. senn yaşın daha erken daha ilerisini isteyerek işi abartmış cnm bence otur mantıklı düşün yaşın çok geç ilerde pişman olcağın yanlşlar yapma.. ayrıca ailesi neden şimdi ayrlın yine çıkarsınız demiş onu anlamadım 3 4 yıl ayrı kalın büyüyün snra evlenn gibi bana çok komik geldi bu senn yapacağın tel şey güselim oturup düşünmek..
3 4 yıl ayrı kalın değil sadece bu dönemde ayrı kalın kafanı böyle şeylere takma derslerine odaklan gibisnden..yazın devam edersnz gibi..sevdiğinden eminim çünkü hiç onun ayağına gitmedim hep bişeyler için o uğraştı bu zamana kdr ilerlemesi hep onun sayesnde sadece kaybetmektn korkmuo eskisi kdr bunu nasl düzelteblrm onu merk ediorm
bence mantıklı olanı aramamak, böyle ilişkide ara vermek bana çok anlamsız geliyor ve insanı da soğutacağını düşünüyorum. insan ilişki yaşadığı birini bir süre arkadaş olarak göremek çünkü, hadi gördü, sonradan tekrar sevgili olarak nasıl görecek. hem sizin için çok erken ciddi düşünmek için de, hayat uzun...