- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Ay onu da teklif ettim eşime herkes kendi anasında kalsın da rahat edelim diye, yok bu kez eşim bebeğimizi çok özlermiş. E ben 5 aylık çocuğu nasıl bırakabilirim eşimle kayınvalideme?Sen haklısın ama yurtdışında olunca cok özleniyor genelde. Eğer art niyet yoksa esin güzel bi dille anlatsın. Zaten kadın oglunu görmek istiyordur daha co, olmazsa herkes kendi ailesi ile kalsın
Şükür şükür. Yoksa işimiz iştiE zaten yazlikta yine gelecekmis yani ne diye annenlere de gelmek icin israr ediyor
Insan bi kere sorar ikinciye sormaya bile utanir
Iyi ki yurtdisindasiniz kv oraya gelemiyor en azindan
Yazlıkta 2 hafta geçireceğiz. Onlar tamamına gelecek mi bilmiyorum. Sonra otelde bir hafta tatil yapacağız sanırım bi orda kafam rahat olacak. Bi de Yunan adası planlıyorum vize olduğu için oralara gelemiyorlar neyse ki. Ay kadınla köşe kapmaca oynuyorum resmenYazlıkta ne kadar kalacaksınız? En baştan kv hiç gitmeden önce annene gidip kalsaydın. Ben de geleyim diye ararsa yazlıkta zaten beraber olacağız benim burada planlarım var derdin
Yaa işte yurtdışındaki Türklerin yaz tatili. Hey yavrum hey… sizi bu kadar darladığına göre tamamına gelmeyeceğini umuyorum iki haftanın.Yazlıkta 2 hafta geçireceğiz. Onlar tamamına gelecek mi bilmiyorum. Sonra otelde bir hafta tatil yapacağız sanırım bi orda kafam rahat olacak. Bi de Yunan adası planlıyorum vize olduğu için oralara gelemiyorlar neyse ki. Ay kadınla köşe kapmaca oynuyorum resmen
Eşim hep diyor da bizimkiler fazla düşünceli, sizi rahatsız etmeyelim kafanızı dinleyin diyor. Kayınvalidem çok konuşuyor benim annemle babamın kafa götürmüyor o yüzden onlar da pek bulaşmak istemiyor yazlğaKeske kayinvalidede siz hic kalmasaydiniz yazliga da sizinle gelecekmis. Esiniz 1 hafta bebekten ayri durabilirdi koca adam.
Cozum onerim: Annenizi de yazliga davet edin. Ay annem ozler simdi bebegi, o da gelsin olur mu diye emrivaki yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?