• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideler :)

1 hafta sonra geldiler anne dayı enişte annesinin elin,i öptüm yanağına gidrken kendini geri çekip diper elini gözüme soktu bunuda öp buna da dıye. opmedim tabı. ve dayısı döküldü düğün olacak 1 hafta sonra annesi bekar kardeşi dedesi benim ev,ime yerleşcek. bende kavga ettim ve bitti. 1,5 sene geçti üstünden boşanmadılar tabı. ama oğlu tekrar evlencek olsa eminim yeniden boşanmaya kalkışır. yakınlık sevgi görsem baş üstünde taşırdım ama kısmet olmadı. hayırlısı diyelim.

Kk böyle kayınvalide görmedi
Ama eş adayın da annesini desteklemiş, yetiş oğlum boşanacam dedikçe bizle yaşarsın demeseymiş keşke. Üstüne bir de kardeşi ve dedesini de eklemiş.

Kk böyle kayınvalide görmedi
Ama eş adayın da annesini desteklemiş, yetiş oğlum boşanacam dedikçe bizle yaşarsın demeseymiş keşke. Üstüne bir de kardeşi ve dedesini de eklemiş.
Koloni gibi...maileden biri boşansa o da gelirdi, dayi filan

Bu çocuk oyuncağı mı boşanacak, boşanmayacak diye.
Neyse ki akıllıca davranmışsın.
Şu ayrı mısınız?

kızlar asıl problemde ne biliyormusunuz ben bazen acaba ben hatalıydım fesatmı düşündüm diye kendi kendimi yıpratır oldum. tabi artık iyiyim ama. kendime vicdan yaptım bile oldu
Valla en iyisini yapmışsın benimkide nişanlıyken yavrum der bir yavrum daha çıkarırdı annem biz çok iyi anlaşıcağız elalemde orta yerinden çatlayacak gör bakim derdiii bana taaa o zamanlar yapmacık gelirdi ama neden ses etmemişim halen daha çözemedim aynı evde oturma işini neysekiii oğluşuna restti çekdimde ayrı eve çıkdım:rolleyes:kiii çoğu erkek aileci oluyor bu tamamen benim şansıma teyzem neler yaptı eşinede yinede anacığından ayrılamadı taakiiii diğer erkek kardeşi evlendi dinsizin hakkından imansız gelir sözü cukkk oturdu kaynanın imporatorluğu o anda yerle bir ne çektiiiii teyzem beeeee boş ver önüne bak canım hiç kimse için değmez 3 günlük dünyada kahır çekmeye

Bu çocuk oyuncağı mı boşanacak, boşanmayacak diye.
Neyse ki akıllıca davranmışsın.
Şu ayrı mısınız?
evet canım ayrıyız o gunden sonra hıç görmedim nişan ilk atıldında telefonla konuştuk annen boşanmıcak ve bizı ayırdı dedim boşanmazsa gör bak ben neler yapıyorum dedi. 5 ay sonra 2 kız ıstetdikden sonra döndü bana aradı yazdı sordum ne yaptın dedim bak gör neler yapcam demiştin ne yaptın dedim hiçbirsey yapamamdım dedi.bende beni sevdiğinden değilde sadece evde kaldından bana döndüğü için saydım sövdüm hakaret eettim onada annesine de hakkımı iki cihanda da helal etmiyorum dedim. sonra utandım yaptıklarımdan ama ben onu çok sevmiştim ona hiçkimseye laf dedirtmedim. gözünün içine bakdım. canım yanmıştı onunda yansın ıstedim.

Akıllı kızmışsın.Yoksa hayatını karartıcakmışsın.Sevindim senin adına.

Back