- 11 Aralık 2014
- 120
- 69
- 28
- 39
az once bi konu okudum boşanacak olan kayınvalide ile ilggili.şimdi 1,5 sene önce nişan atmış biri olarak bende şöyle bir yorum yapayım ilk tanıştımda babama birsey olsa kesinlikle annem benimle kalacak dedi 1 abi 3 kız kardeşi var. toplam 5 kardeşler. resmini de görmüştüm annesinin böyle garip mazlum bi hali vardır tabıkı dedim berfaber kalırız bende bırakmam dedim kendi annem de var onun yaşamasını ıstemediğim birseyi başkasına yaşatmam dedim.6 ay sözlü kaldım bana hep alttan alttan bakdı ben anne dedikçe ters ters bakdı. nişnaımdan 1 hafta once annesi boşanmaya karar verdi. nişan alışverişinde söyledi sevdiğim adam içimden allah biliyoır olamaz ya şimdi benim tum yanlız yaşama hayellerim bıttımı dedim. ama nişanlıma hiçbirsey demedim. nişanımda kaynana ve görümce suratıma bakmadı ama boşanmak istediği o çok kötüledikleri adam oğlu ile hep yanımızda oldu milletle ilgilendi.kaynanam ise misafirlere düğün salonunda olmuştu nişanım bi hoşgeldin bile demedi arkadalşarım olsun komşularımız olsun çok garipsedi ve senin bu kaynanadan cekcven var dediler. nişandan bi süre sonra nişşanlıma dedim ben benim suratıma bakmayan inlarla aynı evde oturmam ona göre dedim. yok zaten vazgeçtiler iyiler şimdi dedi. 7 ayda nişanlı kaldım. düğün yapcam artık dedi nişanlım annesi boşancam dedi.bu sefer nişlanlımda hayatını duzene sokmadan yanı boşansında ona göre evlenirim düşüncesi ile düğün konuşması kapanıyor. ve bu 7 ay da annesi ne beni ne ailemi hiç kaale almıyor. ve bende nişanlıma hem beraber oturmayı düşünüyorlar ne bana bir yakınlık gösterdikeri var ne insan yerine koydukları var diye nişanlımla kavga ediyorum nişanlıma göre ben onunla evlenecekmişim ailesi ile değil ama aynı evde yaşıcaz sonuçta.en son dedim bayrama kadar gelin ne olcaksa olsun yoksa babam yüzüğü atacak dedim ki öyleydi gelen giden yok diye. babam sinirlenmişti artık. 1 hafta once nişanlım geldi anneme anne düğün konuşmaya gelcez dieye annemde ben çıtlattımdan ev durumunu ne düşüyorsun dedi ayrı olacak dedi. 1 hafta sonra geldiler anne dayı enişte annesinin elin,i öptüm yanağına gidrken kendini geri çekip diper elini gözüme soktu bunuda öp buna da dıye. opmedim tabı. ve dayısı döküldü düğün olacak 1 hafta sonra annesi bekar kardeşi dedesi benim ev,ime yerleşcek. bende kavga ettim ve bitti. 1,5 sene geçti üstünden boşanmadılar tabı. ama oğlu tekrar evlencek olsa eminim yeniden boşanmaya kalkışır. yakınlık sevgi görsem baş üstünde taşırdım ama kısmet olmadı. hayırlısı diyelim.