Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar oğluma kavun verebilirmiyim acaba 7,5 aylık daha hiç tattırmadım, bazı meyveler allerji yapabiliyoya, mesela çilek gibi, tereddütte kaldım, veren varmı bebişine kavun karpuz?
karopuzun bi sakıncası olmaz büyük ihtimal ama çok az verip bir gün dene bişey olmazsa verirsin.ama kavun gaz yapabilir canım bebişe rahatsız edebilir.
Canım ben şeftali, kiraz ve karpuz verdim..Birşey olmadı..Kavunun da bir sakıncası olacağını sanmıyorum..Çilekten bende çekinirim ama..Dediğin gibi alerji riski var..Ki zaten ebe de "çilek verme"demişti..
Benim de oğlum 7 aylık bende vermek istiyorum ama senin gibi tereddütteyim.Şeftali,muz,kayısı,elma,armut,portakal,karpuz bunları verdim çokta seviyor paşam.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar, biraz deniyim bakalım, az bişey vereyim izliyim bakalım bir etkisi olacakmı, bebişimin kabızlık problemide var biraz o yüzden bağırsaklarını çalıştıracak şeyler vermek istiyorum, kavunu o yüzden düşünüyorum. denicem yarın inşallah bakalım sevecekmi :)