- 7 Ekim 2023
- 96
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi ftmasrvteylul
eşim hipin kavonoz mamasını almış ek gıda için ben kendim yapıcam onları arada versem olur mu ne düşünüyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları zararlı diyor kafam karışıyorNeden olmasin hanimefendi???
Dışarı çıktığımızda kullanırım acil durumlarda iyi oluyoreşim hipin kavonoz mamasını almış ek gıda için ben kendim yapıcam onları arada versem olur mu ne düşünüyorsunuz ?
Suan aldı mesela kaç gün içinde tüketmem gerekiyor üstündeki tarihe göre mi ?İçeriğine bakın öyle verin. Tamamen doğal olan markalar var. Ben genelde acil dışarı çıkmam gerekirse veya dışarıda acıkırsa kullanıyorum. Devamlı değil.
Mama da hip kulanıyoruz.Hipin içeriği temiz arada verebilirsiniz özellikle dışarı çıkınca pratik oluyor
Kendimiz püre yapıp koyduğumda kaç günde tüketebilirim kavonozda ?Hipin içeriği temiz arada verebilirsiniz özellikle dışarı çıkınca pratik oluyor
Mama da hip kulanıyoruz.
Ben kendim püre yaptığım zaman anında veriyordum dışarı çikacaksam gitmeden hemen önce yapıp yanıma alıyordum yani kendi yaptıklarımı bekletmedim hiç.kavanoz mamayı açtıktan sonrada kullanim süresi 2-3 gün tabi buzdolabında saklarsanKendimiz püre yapıp koyduğumda kaç günde tüketebilirim kavonozda ?
ozaman tekrar yapayım ben saolunBen kendim püre yaptığım zaman anında veriyordum dışarı çikacaksam gitmeden hemen önce yapıp yanıma alıyordum yani kendi yaptıklarımı bekletmedim hiç.kavanoz mamayı açtıktan sonrada kullanim süresi 2-3 gün tabi buzdolabında saklarsan
Siz hangi marka kulandınız ?Yahu tabiki verebilirsin.
Kendi yaptığın gibi olmaz ama zor durumlarda tabiki iş görüyor.
Ben sebzeleri değilde meyve pürelerini verdim.
Acil durumda kurtarıcı oldu valla.
HippSiz hangi marka kulandınız ?