- 19 Ekim 2010
- 9
- 0
- 36
Arkadaşlar forumu cok uzun zamandır takip ediyorum, sevinç arkadaşın yazdığı yazı sonrası özellike basenlerimden kurtulmak için, Kavitasyon yaptırmaya karar verdim. önce kampanyaları olan yerleri araştırdım, sonra şehir fırsatlarına reklam veren firmaları. ve doktorumun yönlendirmesiyle bir kadıköyde bir güzellik salonuna gittim.
Broşürlerinde tek seans 2-12 cm -- 1-3 beden incelme yazıyordu, açıkcası ilk başlarda inandırıcı gelmesede bugün basen bölgemde baldırlarımda ve karın bölgemde yaklaşık 50 dakika süren bir seans geçirdim.
Karın bölgesinde 3 cm
Basen bölgemde 4 cm
Baldır bölgemde 1.5 cm
incelme oldu, gözle görülür bir incelme söz konusu yani, uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım diyebilirm.
gittiğim yerin adres bilgilerini paylaşmak yasakmı değilmi bilmiyorum ama fiyatları konusunda bir bilgi vereyim.
Aralık ayının sonuna kadar 10 seans 750 TL şeklinde bir kampanyaları var,
gideceğiniz güzellik salonunun aslında bir önemi olduğunu düşünmüyorum, ama araştırmalarım sonucunda çok ucuza yapan yerlerin seans sürelerini 15 dakikaya düşürdüğünü, çin malı zayıflama aletleri kullanarak etkili bir sonuç vermediğini gözlemledim.
sonunda şu basenlerden kurtulacağım galiba :)
Broşürlerinde tek seans 2-12 cm -- 1-3 beden incelme yazıyordu, açıkcası ilk başlarda inandırıcı gelmesede bugün basen bölgemde baldırlarımda ve karın bölgemde yaklaşık 50 dakika süren bir seans geçirdim.
Karın bölgesinde 3 cm
Basen bölgemde 4 cm
Baldır bölgemde 1.5 cm
incelme oldu, gözle görülür bir incelme söz konusu yani, uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım diyebilirm.
gittiğim yerin adres bilgilerini paylaşmak yasakmı değilmi bilmiyorum ama fiyatları konusunda bir bilgi vereyim.
Aralık ayının sonuna kadar 10 seans 750 TL şeklinde bir kampanyaları var,
gideceğiniz güzellik salonunun aslında bir önemi olduğunu düşünmüyorum, ama araştırmalarım sonucunda çok ucuza yapan yerlerin seans sürelerini 15 dakikaya düşürdüğünü, çin malı zayıflama aletleri kullanarak etkili bir sonuç vermediğini gözlemledim.
sonunda şu basenlerden kurtulacağım galiba :)