Kavitasyon İşlemi işe yaradı

zaydin

Canım Oğlum
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
9
0
36
Arkadaşlar forumu cok uzun zamandır takip ediyorum, sevinç arkadaşın yazdığı yazı sonrası özellike basenlerimden kurtulmak için, Kavitasyon yaptırmaya karar verdim. önce kampanyaları olan yerleri araştırdım, sonra şehir fırsatlarına reklam veren firmaları. ve doktorumun yönlendirmesiyle bir kadıköyde bir güzellik salonuna gittim.

Broşürlerinde tek seans 2-12 cm -- 1-3 beden incelme yazıyordu, açıkcası ilk başlarda inandırıcı gelmesede bugün basen bölgemde baldırlarımda ve karın bölgemde yaklaşık 50 dakika süren bir seans geçirdim.

Karın bölgesinde 3 cm
Basen bölgemde 4 cm
Baldır bölgemde 1.5 cm

incelme oldu, gözle görülür bir incelme söz konusu yani, uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım diyebilirm.

gittiğim yerin adres bilgilerini paylaşmak yasakmı değilmi bilmiyorum ama fiyatları konusunda bir bilgi vereyim.

Aralık ayının sonuna kadar 10 seans 750 TL şeklinde bir kampanyaları var,

gideceğiniz güzellik salonunun aslında bir önemi olduğunu düşünmüyorum, ama araştırmalarım sonucunda çok ucuza yapan yerlerin seans sürelerini 15 dakikaya düşürdüğünü, çin malı zayıflama aletleri kullanarak etkili bir sonuç vermediğini gözlemledim.

sonunda şu basenlerden kurtulacağım galiba :)

ayy bende yazınızı görünce çok mutlu oldum ve umutlandımm:) yazdığınız sonuçlar tek seanstamı gerçekleşti acaba?

bende yaptırdım gerçektende ilk seansta etkili olabiliyor,banadedikleri şu aynı zamanda,ilk seansta tam aksine ödemde olabiliyormuş fakat 1 yada 2 günlük bir dönemmiş bu,özellikle

bende yatırdım ve ilk seansda etkisini gördüm gerçekten,fakat tek seans yeterli değilmiş ,10 seans yada 15 seans gerekir yağ yapısına göre ,ben devam ediyorum ve çok memnunum ,gittiğim yerdede eximia kavitasyon var,araştırdım çok güzel bir cihazmış başladık seanslara iyi gidiyor ve çok uygun,diğer merkezlerde 1000 yada 1500 den bahsediyorlar tek bölge ,burada ise tek bölge 500 tl 10 seansı bu fiyat gerçekten bana çok uygun geldi,hatta şüphelendim eximia değilmi acaba diye ,resimlerini internette iyice inceleyip sonra gittim bu merkeze oradaki cihazıda inceledim eximia mış gerçekten bu fiyatıda kaçırmak istemedim kampanyadalarmış devam ediyoruz az kaldı ve suçları harika bu cihazın tavsiye ederim yerde 4.levent emniyet evlerinde byyy...

ankarada yaptırıp memenun kalan varsa lütfen yazsın o kadar çok ihtiyacım varki 3 snelik evliyim 2 çocuk ve 20 kğ fazlalık var çok ihtiyacım var

merhaba zayidin
bende kavitasyon u düşünüp duruyorum...birsürü fırsat sitesine üyeyim oralardan sürekli msj geliyo bu konu hakkında sen bayağı araştırıp bilgi sahibi olmuşsun çin malı ürünlerle yapıyorlar deyince sen , bayağı korktum...
şişlide dermactive diye bir yere yaptırmak istiyorum...
ama öle şişlidir nişantaşıdır yani öle lüks mekanlarda çin malı aletler kullanan yerler varmıdır aklım birtürlü almıyor:96:
ısrarlar fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum...
ben sana mesaj atamıyorum maalesef bu yüzden buraya bukadar detaylı yazdım:) belki sen bana özelden geri dönebilirsin
şimdiden teşekkürler....

merhaba zayidin
bende kavitasyon u düşünüp duruyorum...birsürü fırsat sitesine üyeyim oralardan sürekli msj geliyo bu konu hakkında sen bayağı araştırıp bilgi sahibi olmuşsun çin malı ürünlerle yapıyorlar deyince sen , bayağı korktum...
şişlide dermactive diye bir yere yaptırmak istiyorum...
ama öle şişlidir nişantaşıdır yani öle lüks mekanlarda çin malı aletler kullanan yerler varmıdır aklım birtürlü almıyor:96:
ısrarlar fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum...
ben sana mesaj atamıyorum maalesef bu yüzden buraya bukadar detaylı yazdım:) belki sen bana özelden geri dönebilirsin
şimdiden teşekkürler....

sizzde araştırıyosunuz galiba iyi bi yer bulabildinizmi:)

valla baya araştırıyorum ama korkuyorum da açıkçası kardeşim gülben ergen in de bacaklarına kavitasyon yaptırdığını okumuş kesinlikle çok memnunmuş twitter den takip etmiş kardeşim yerini adını falan da vermiş.onun yüzünden bizde taktik illa yaptırıcaz:D

bu fırsat sitelerine örnek verebilirmisiniz? özelden de olur yasaksa şifreli fln yazın bari çok ihtiyacım var burda burda tek bölge 10 seans 1250 eximia da onun dışında bi yer var ama eximia deil ve de uzman biri yapmıyo sanırsam ordada 8 seans 780 tl... öğrenciyim ve beni aştı biraz...

ben de aldım indirimli 5 seans kavitasyon 5 seans pasif cimnastik 45 tl bu hafta içi görüşücem bakalım bende nasıl etki edicek

bu fırsat sitelerine örnek verebilirmisiniz? özelden de olur yasaksa şifreli fln yazın bari çok ihtiyacım var burda burda tek bölge 10 seans 1250 eximia da onun dışında bi yer var ama eximia deil ve de uzman biri yapmıyo sanırsam ordada 8 seans 780 tl... öğrenciyim ve beni aştı biraz...

mrb, grupfoni den bugün aldım arkadaşlar. umarım site adı yasak değildir.5 seans kativasyon + 5 seans ozon sauna % 94 indirimli 49 tl ye. ne kadar etkili olacak bilmiyrm. henüz başlamadım. ölçülerim 90 - 74 - 104 ve baldırlarımda kalın. yuvarlak bi vücut yapım var. seanslara başladığımda size yazıcam. 2 ay içinde bitirmek gerekiyormuş. 5 seans ne kadar etkili olucak bilmiyrm. diğer sitelerden araştırdığıma göre 5 seansda 2 beden incelme oluyormuş.birde arkadaşlardan biri 50 dklık seans yaptırmış ve fırsat sitelerindekiler veya ucuz olan yerler 15 dk yapıyormuş.zaman kısa tutulursa ve etkisi olursa ne olcak bilmiyrm. bunu duyunca çk üzüldüm. umarım bu şekilde bi yerle karşılaşmam. yer sefaköyde. 2 şubeli. bakalım. çk aç kaldım çk diyet yaptım ama su içemiyrm. su içemediğim içinde gitmiyor bu yağlar. bebek istiyrm. ama bu kilolarla hamile kalamam. yksa sonumu bilemiyrm. sevgiyle kalın...........

ben de baktım ama guvenemedım sefakoy subesını aradıgımda 20dk lık seansla dıyor ama sıtde a cıklamada 40 dk oldugunu yazmıslar ben sakaryadan gelcem 20 dk icın deger mı bılemedım 2 saat sonra kampny bıtıyor :44:

ben bugün aldım çarşamba başlıyorum 5 seans eximia 5 seans pasif jimnastik 500 tl ye aldım denicez bakalım işe yararsa devam edicem çarşamba günü sonuçları yazarım bana şans dileyin...

arkadaşlar ben yarın nişantaşında bir yere gidiyorum,internetten fırsatlardan satın aldım.aradım bana 20 dk ile yarım saat arası sürüyor dediler..normalde 45 dk olması gerekiyormuş,etkisi olmaz sanırım dimi çok az çünkü...ucuz aldık diye m böyle acaba?

olabilir tatlım bana kavitasyon bir saat ek olarak verdikleri elektroporasyon yada pasif jimnastikle birlikte 2 saate yakın dediler :S 30 dk -1 saat farkeder herhalde

tşk ederim cnm... e konuşcam yani etkisini göremiceksem 8 seans niye gidiym dimi ama..en azından 40 dk yapmaları lzm...akşam yazarım sevgiler

merhaba arkadaşlar,
ben fırsat sitesinden 8 seans kavitasyon ve 8 seans radyofrekans aldım ve bugün ilk seansıma gittim...

nişantaşında bir yer..çok kaliteli,bembeyaz tertemiz ve çalışanları güleryüzlü. normalde kavitasyonun seansı 200 tl imiş
neyse.. bana 20 dk kavitasyon,20 dk radyofrekans uyguladılar. ben uygulamayı yapan hanıma "20 dk az değil mi? bu işlem 40 dk sürüyormuş" dedim. " hayır , biz normal seans satın alan kişilere de 20 dk uyguluyoruz "dedi. normalde radyofrekansı farklı günde yapacaktı(yani ben tam 16 hafta gidecektim,bir hafta radyofrekans,1 hafta kavitasyon şeklinde) ama evim uzak diye 20 şer dakika hem kavitasyon hem radyofrekans yaptı. ilk seansta 2 cm incelme gözlemledik,ama önümüzdeki 3-4 gün çok içmem gerekiyormuş yağ atımı için.ve yağ alımını kısıtlarsam iyi sonuç alırmışım.
yani ben şanslıyım sanırım,bana da normal bir müşteri muamelesi yapıldı memnun kaldım. dünya para verecektim,59 tl ye görmüş olacağım kavitasyonun işe yarayıp yaramadığını.

Back
X